Akıllı ampuller ya da aydınlatmalar neden eviniz için daha önemli?

Akıllı ampuller ya da aydınlatmalar neden eviniz için daha önemli?

14.12.2020
Akıllı ışıklar maliyetli görünse de evinizde yaşamı önemli ölçüde daha kolay ve daha iyi hale getiren değerli bir yatırım. Philips Hue akıllı ampulleri evinize kurduktan sonra evinize bakışınız değişebilir. Şöyle ki bunları uzaktan kumanda edebilir, ruh halinize göre odanızı renklendirebilir ya da TV’ye bir şeyler izlerken atmosferi daha etkili kılmak için ufak dokunuşlar yapabilirsiniz. Onur Binay/posta.com.tr
Odanızın havasını renklendirin - Philips Hue Play inceleme

Odanızın havasını renklendirin - Philips Hue Play inceleme

6.01.2020
Philips’in TV ve oyun eğlencesine yeni bir boyut katan aydınlatma seçeneği Hue Play’i sizler için detaylı bir şekilde inceledik. Philips Hue akıllı aydınlatma seçenekleri uzun süredir piyasada. Ancak Hollandalı şirket, evinizi ve bahçenizi yeni şekillerde aydınlatmak için bu cihazlarına yeni bir tane daha ekledi. Artık pek yeni değil ama. Bu ise Hue Play. Zarif iç mekan lambaları, ışık şeritleri ve diğerlerinin yanı sıra Philips Hue, yeni bir şekle sahip, bar şeklinde de diyebiliriz. Bu sayede farklı şekillerde kullanılabiliyor. Hem ikili hem de tekli satışa sunulan bu kompakt renkli lamba, duvarınızı 16 milyon renk seçeneğiyle boyuyabiliyor. İsterseniz TV’nizin ya da monitörünüzün arkasına da monte edebilirsiniz. Tabii ki, renkli TV arkaplanları oluşturmak Philips için yeni bir şey değil. 2004 yılında piyasaya sürülen Ambilight TV sahipleri, böyle bir özellikten uzun yıllar yararlandılar, yararlanıyorlar da. Bu TV'lerin arkasına gömülü olan LED'ler, ekran eylemiyle eşleşen renklerle duvarlara ışık yansıtıyor. Philips bunun “daha ​​sürükleyici bir görüntüleme deneyimi” yarattığını iddia ediyor. Çoğu Ambilight TV sahipleri de böyle düşünüyor. Hue play ise Ambilight deneyimi olmayan ve bunu yaşamak isteyenler için harika bir fırsat olabilir.
Philips Hue Play inceleme: Odanızın havasını renklendirin

Philips Hue Play inceleme: Odanızın havasını renklendirin

23.12.2019
Philips’in TV ve oyun eğlencesine yeni bir boyut katan aydınlatma seçeneği Hue Play’i sizler için detaylı bir şekilde inceledik.