Kudret narı nasıl tüketilmeli? Kudret narının faydaları nelerdir?

Kudret narı nasıl tüketilmeli? Kudret narının faydaları nelerdir?

24.06.2022
Kudret narı kabakgiller familyasına ait bir bitkidir. Son dönemlerde pazar tezgahlarında yerini alan kudret narının faydaları ve nasıl kullanılması gerektiği insanlar tarafından merak ediliyor. İçerisinde bol miktarda antioksidan barındıran kudret narının sağlığı çok çeşitli faydaları meşhur. Özellikle yanık tedavisinde kullanılan kudret narının faydalarını ve nasıl kullanılması gerektiğini sizler için derleyip bir araya getirdik. İşte Kudret narı nasıl tüketilmeli, kudret narının faydaları sorularına vermiş olduğumuz cevaplar...
AIDS semptom vermeden yıllarca vücutta kalabilir

AIDS semptom vermeden yıllarca vücutta kalabilir

2.12.2020
AIDS hastalığı, bağışıklık eksikliği olan HIV'in bağışıklık sistemine yaptığı hasardan kaynaklanıyor ve ‘edinilmiş bağışıklık yetersizliği sendromu’ olarak ifade ediliyor. Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Fatma Kacar, AIDS'in semptom vermeden yıllarca vücutta durabileceğini ve hastalığın kesin tedavisinin bulunmadığını söyledi.
HIV virüsü ağızda belirti veriyor!

HIV virüsü ağızda belirti veriyor!

4.09.2019
Estetik Diş Hekimi Dr. Efe Kaya dudak kenarlarında kırmızı beyaz lezyonların HIV bulgusu olabileceğini ifade ederek, “ HIV pozitif hastalarda ağız içi mantar enfeksiyonun da artış görülür. Oral mukozada beyaz görüntüler, genellikle genç bireylerde dudak kenarlarında kırmızı beyaz lezyonlar HIV bulgusu olabilir.