Keçiboynuzunun 10 mucize faydası: Keçiboynuzu ve pekmezi nasıl yenmeli?

Keçiboynuzunun 10 mucize faydası: Keçiboynuzu ve pekmezi nasıl yenmeli?

2.06.2020
Keçiboynuzu, 5-10 metre boyunda, kışın yapraklarını dökmeyen, sürekli yeşil olan, yaz aylarında yeşil renkli çiçekler açan, siyah boynuz şeklinde meyvelere sahip bir ağaç. Meyveleri olgunlaştığında çiğ olarak tüketilen, tozu ya da pekmezi de sıkça kullanılan keçiboynuzu, birçok sağlık sorununa iyi gelen tam bir şifa deposu. Keçiboynuzu pekmez olarak tüketildiği gibi sadece meyvesi çiğ olarak da yenilebilir. İşte keçiboynuzu ve keçiboynuzu pekmezinin 10 mucizevi faydası.