Kırmızı Oda Boncuk

Kırmızı Oda Boncuk Haberleri

Son dakika Kırmızı Oda Boncuk haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kırmızı Oda Boncuk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kırmızı Oda Boncuk haber sayfamızda...
Kırmızı Oda dizisinde yine çok şaşırtacak gelişmeler var

Kırmızı Oda dizisinde yine çok şaşırtacak gelişmeler var

10.03.2021
TV8 ekranında yayınlanmakta olan ve bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olan Kırmızı Oda, Cuma akşamı 28. yeni bölümü ile yayında olacak. Son haftalarda yurt dışı piyasalarında gördüğü ilgi ile de dikkatleri çeken dizide 28.bölüm 12 Mart akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.
Kırmızı Oda Boncuk ile Can aynı dizide buluşuyor

Kırmızı Oda Boncuk ile Can aynı dizide buluşuyor

10.02.2021
Kırmızı Oda dizisinde hikayesi ilgiyle takip edilen Burcu Biricik'in canlandırdığı Boncuk ve hayalinde izlediğimiz Can ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Camdaki Kız romanından uyarlanacak aynı adlı dizide oynaması için Kırmızı Oda'da Can'ı oynayan Feyyaz Şerifoğlu'na da teklif gittiği konuşuluyor.
Kırmızı Oda gerçek Boncuk’tan haber var!

Kırmızı Oda gerçek Boncuk’tan haber var!

8.02.2021
Siz de izlediğiniz karakterlerin şimdilerde ne durumda olduğunu merak edenlerden misiniz? Ben çok merak ediyorum. Her bulduğum detayı irdeliyorum, araştırıyorum, okuyorum. Son olarak Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik ile hayatımıza giren Boncuk’un gerçekte hayatımızın neresinde, yaşamın hangi kıyısında olduğunu; rüzgarın onu nerelere savurduğunu merak edip durdum günlerce.
Sadakatsiz'de bir dönem sona eriyor! Dizi Postası 31 Ocak - 7 Şubat

Sadakatsiz'de bir dönem sona eriyor! Dizi Postası 31 Ocak - 7 Şubat

8.02.2021
Kıyasıya rekabetin yaşandığı televizyon dünyasında kendine yer etmiş dizilerin ‘EN’leri ile huzurlarınızdayım. Dizilerle ilgili gelen haberlerin sonu yok. Ama bu hafta benim en çok dikkatimi çeken Sadakatsiz dizisinde Melis Sezen’in canlandırdığı Derin karakteriyle ilgili kulağımıza gelen haberler oldu. Üstelik sadece bu kadar da değil! Bir Zamanlar Çukurova, Yasak Elma ve Kırmızı Oda'dan da ayrılık haberleri geldi. Hazırsanız başlayalım. Televizyon ekranlarından evlerimize konuk olan; biraz yüreklerimize biraz da ruhumuza dokunan, kimi zaman güldüren kimi zaman da ağlatan ama en önemlisi duygularımıza sihirli bir değnek gibi dokunan dizilerin sosyal medyada en çok konuşulan sahnelerini gururla sunarım… Sloganımız “Dizin kadar konuş” olsun 😊 İşte bu haftanın “En”lerinin Twitter’daki yansımaları… // Elif Demirtaş Bilir - elif.demirtas@posta.com.tr
Kırmızı Oda'da Boncuk öldü mü?

Kırmızı Oda'da Boncuk öldü mü?

4.02.2021
Kırmızı Oda'nın bu haftaki bölümünde büyük bir sürpriz yaşanacak. Dizinin son bölümünde araba çarpması sonucu "Boncuk öldü mü?" sorusu sosyal medyada çok konuşulmuş ve izleyiciler tarafından da merak edilmişti. Kırmızı Oda 23. bölüm fragmanında herkesi mutlu edecek bir gelişme yaşandı.
Kırmızı Oda dizisi Avrupa'ya açıldı

Kırmızı Oda dizisi Avrupa'ya açıldı

3.02.2021
OGM Pictures’ın yapımcılığını, Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı “Kırmızı Oda” İsveç’in en büyük kanallarından biri olan SVT kanalında izleyici ile buluşacak.
Kırmızı Oda Boncuk öldü mü?

Kırmızı Oda Boncuk öldü mü?

30.01.2021
Haftalardır Kırmızı Oda'da hikayesiyle cuma akşamlarına damgasını vuran Boncuk öldü mü? Yayınlanan son bölümde Boncuk'a araba çarpması ve sahnenin sonunda Doktor Hanım'ın Boncuk'a söylediği sözler merakları arttırdı. Yoksa bu yaşananlar da Boncuk'un hayali miydi?
Kırmızı Oda'da Boncuk gerçek hayatla yüzleşiyor

Kırmızı Oda'da Boncuk gerçek hayatla yüzleşiyor

13.01.2021
Cuma akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda'da Kumru ve Boncuk'un hikayesi heyecanla izlenmeye devam ediyor. Başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç ve Meriç Aral gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisinin yayınlanan son bölümünde Aslıhan Gürbüz'ün hayat verdiği Kumru'nun yaşadıkları sosyal medyaya damgasını vurmuştu. Boncuk'un Can ile ilgili sahnelerinin hayal ürünü mü yoksa gerçek mi olduğu da bir diğer merak edilen konulardan biriydi. Peki Kırmızı Oda 20. bölümde neler olacak?
Masumlar Apartmanı’nda Safiye'nin büyük aşkı Naci diziye veda ediyor! Dizi Postası 4-11 Ocak

Masumlar Apartmanı’nda Safiye'nin büyük aşkı Naci diziye veda ediyor! Dizi Postası 4-11 Ocak

10.01.2021
Kıyasıya rekabetin yaşandığı televizyon dünyasında kendine yer etmiş dizilerin ‘EN’leri ile huzurlarınızdayım. Masumlar Apartmanı'nda neler oluyor? Tansel Öngen'in canlandırdığı Naci karakteri diziye veda mı ediyor? Hadi hazırsanız başlayalım o zaman! Televizyon ekranlarından evlerimize konuk olan; biraz yüreklerimize biraz da ruhumuza dokunan, kimi zaman güldüren kimi zaman da ağlatan ama en önemlisi duygularımıza sihirli bir değnek gibi dokunan dizilerin sosyal medyada en çok konuşulan sahnelerini gururla sunarım… Sloganımız “Dizin kadar konuş” olsun😊 İşte bu haftanın “En”lerinin Twitter’daki yansımaları… Elif Demirtaş Bilir / elif.demirtas@posta.com.tr
Kırmızı Oda'da Boncuk fırtınası, Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin dikkat çeken değişimi! Dizi Postası 14 - 21 Aralık

Kırmızı Oda'da Boncuk fırtınası, Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin dikkat çeken değişimi! Dizi Postası 14 - 21 Aralık

20.12.2020
Kıyasıya rekabetin yaşandığı televizyon dünyasında kendine yer etmiş dizilerin ‘EN’leri ile huzurlarınızdayım. Kırmızı Oda’da Burcu Biricik ile hayat bulan Boncuk karakterinin hikayesi en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. Boncuk intihar mı edecek? Boncuk'un gerçek hikayesi ne? Sadakatsiz'de neler oluyor? Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin değişimi dikkat çekiyor. Hadi detaylara bakalım. Televizyon ekranlarından evlerimize konuk olan; biraz yüreklerimize biraz da ruhumuza dokunan, kimi zaman güldüren kimi zaman da ağlatan ama en önemlisi duygularımıza sihirli bir değnek gibi dokunan dizilerin sosyal medyada en çok konuşulan sahnelerini gururla sunarım… Sloganımız “Dizin kadar konuş” olsun😊 İşte bu haftanın “En”lerinin Twitter’daki yansımaları… Elif Demirtaş Bilir / elif.demirtas@posta.com.tr
Camdaki Kız Nalan, Prenses Diana mı?

Camdaki Kız Nalan, Prenses Diana mı?

6.05.2021
Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik'in hayat verdiği Nalan karakteri ile ilgili her detay ilgiyle takip ediliyor. Camdaki Kız ile ilgili ortaya atılan iddiaların ise gerçekliği merak ediliyor. Camdaki Kız dizisinde Nalan karakteri herkesin yakından tanıdığı birine benzetildi. Bir prenses gibi yetişen Nalan, Prenses Diana mı?
Burcu Biricik yine gündem oldu

Burcu Biricik yine gündem oldu

29.04.2021
Camdaki Kız dizisinde Nalan karakteri ile büyük beğeni toplayan Burcu Biricik’in başrolde yer aldığı "Fatma" dizisi de sosyal medyanın gündemine oturdu. Dijital platformda yayınlanan dizide Burcu Biricik’in canlandırdığı role binlerce yorum yağdı.
Siz Fatma'yı gördünüz mü?

Siz Fatma'yı gördünüz mü?

29.04.2021
Hakan Muhafız, Atiye derken sıra Fatma'ya geldi. Evet evet Netflix'in Fatması'ndan bahsediyorum. İzlediniz mi? İzlemediyseniz kesinlikle izlemelisiniz. Zaten başlayınca bırakamıyorsunuz, tek solukta bitiyor. Başrolünde son zamanlarda Kırmızı Oda'daki Boncuk ve Camdaki Kız'daki Nalan rolüyle dilimizden düşmeyen Burcu Biricik var. Burcu Biricik bu kez görünmez bir kadından seri katile dönüşüyor.
Erkan Petekkaya ve Kadir Bertan ikilisi, Kırmızı Oda dizisiyle sosyal medyayı salladı!

Erkan Petekkaya ve Kadir Bertan ikilisi, Kırmızı Oda dizisiyle sosyal medyayı salladı!

24.04.2021
Cuma akşamları tv8 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Kırmızı Oda dizisinde Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Sadi karakterinin hikayesi izleyenleri yüreğinden yakaladı… Zor bir çocukluk dönemi geçiren Sadi’nin küçük halini canlandıran Kadir Bertan’ın da etkileyici performansı sosyal medyada takdirle karşılanıyor…
Kırmızı Oda izleyicisi şokta: Hepimiz çakıldık

Kırmızı Oda izleyicisi şokta: Hepimiz çakıldık

22.03.2021
Kırmızı Oda dizisinde haftalardır severek ve ilgiyle izlediğimiz Boncuk ile ilgili sır perdesi bu akşam aralandı. Kırmızı Oda’nın son bölümlerinde öne çıkan karakterlerden biri de Can olmuştu. Boncuk ve Can arasında gerçekten bir aşk hikayesi mi vardı yoksa Can da ermişler gibi hayal miydi?
Sadakatsiz dizisinde yer yerinden oynayacak

Sadakatsiz dizisinde yer yerinden oynayacak

7.01.2021
Kanal D ekranlarında yayınlandığı günden itibaren seyirciyi ekrana kilitleyen Sadakatsiz dizisinin yeni bölümleri heyecanla beklenirken bu hafta dizinin yeni bölümünün yayınlanmaması hayal kırıklığı yarattı. Heyecanlı bekleyiş sürerken ve yeni bölümde neler olacağı merakla beklenirken Sadakatsiz 13. bölüm fragmanı da yayınlandı. Sadakatsiz 12. bölümde neler oldu? Sadakatsiz 13. bölüm fragmanında dikkat çeken diyalog! Sadakatsiz ile ilgili detaylar haberimizde...
Kırmızı Oda dizisinde Boncuk kafaları karıştırdı

Kırmızı Oda dizisinde Boncuk kafaları karıştırdı

7.01.2021
Kırmızı Oda dizisinde son haftaların en çok beğenilen karakteri Boncuk hikayesiyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Yalnızlıktan ve hayatında onu anlayan ve konuşabileceği kimse olmadığı için kendi kafasında kurduğu ermişlerle iletişim kurmaya başlayan Boncuk ile ilgili bir konu daha izleyici tarafından merak ediliyor. Kırmızı Oda son bölümde neler oldu? Kırmızı Oda 19. bölümde neler yaşanacak?