Türkiye'nin en harika ücretsiz plajları

Türkiye'nin en harika ücretsiz plajları

11.06.2022
Tatil denildiğinde ilk akla gelen şey deniz ve kum olur. Üç tarafı denizlerle cevrili ülkemizde kumlu, taşlı, dalgalı, sığ her türlü koy bulabilirsiniz. Ülkemiz bu anlamda tam bir tatil cenneti. Peki, ‘Türkiye’nin en güzel ücretsiz plajları hangileri?’ İşte, 10 şehirden birbirinden güzel 15 plaj...
Batı Karadeniz'in en güzel 9 plajı

Batı Karadeniz'in en güzel 9 plajı

12.08.2020
Ülkemizde deniz, kum, güneş üçlüsü denince akla ilk gelen yerler Ege ve Akdeniz kıyıları olsa da, hırçın güzelliğiyle tanınan Karadeniz sahillerinde de görenleri kendine hayran bırakan harika plajlar bulunuyor. Doğu Karadeniz daha çok yaylaları ve ormanları ile bilinirken, Batı Karadeniz ise her biri çok köklü bir tarihe sahip olan koyları ve plajları ile biliniyor. #öncetürkiyeyikeşfet sloganıyla sizleri Batı Karadeniz kıyılarını keşfe çağıran Neredekal.com editörleri, Batı Karadeniz’de bulunan en güzel 9 plajı listeledi.
Mavi tur rehberi: Göcek’in en güzel 8 koyu

Mavi tur rehberi: Göcek’in en güzel 8 koyu

10.06.2020
El değmemiş doğa ve berrak denizin buluştuğu Göcek, mavi yolculuk planlayan tatilseverlerin ilk tercihleri arasında. Adeta cennetten bir köşe olan Göcek’te keşfedilmeyi bekleyen birçok koy var. #öncetürkiyeyikeşfet sloganı ile tatil sezonunu açan Neredekal.com editörleri ise siz mavi tur yolcuları için Göcek’in en güzel 8 koyunu içeren harika bir rehber oluşturdu.