Bağışıklık sistemini güçlendirmek için 7 altın yol

Bağışıklık sistemini güçlendirmek için 7 altın yol

13.08.2020
Tüm dünyanın corona virüsle mücadele ettiği bu dönemde bireysel olarak yapılması gerekenler önem taşıyor. Uzmanlar, başta sağlıklı beslenme olmak üzere düzenli uyku ve fiziksel aktivite ile corona virüsten korunabileceğini dikkat çekiyor. Diyetisyen Tuğçe Kırcılar bağışıklığı güçlendirmenin 7 yolunu anlattı. İşte tüm aileyi koruyacak, bağışıklık sistemini güçlendirecek 7 altın yol
Mutsuzluk, bağışıklık sistemini zayıflatıyor

Mutsuzluk, bağışıklık sistemini zayıflatıyor

26.03.2020
Kuantum Düşünce Tekniği Eğitmeni Anıl Şehirlioğlu, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınının yaşandığı şu günlerde insanların yediklerinden, içtiklerinden çok ruhsal sağlığına dikkat dikkat etmesi gerektiğini belirterek, "Çünkü mutsuzluk, bağışıklık sistemini en çok zayıflatan duygu. Dolayısıyla şu anda duygusal açıdan güçlü ve kendimizle barışık olmamız en çok dikkat etmemiz gereken nokta." dedi.
Gribe karşı alınabilecek 10 önlem

Gribe karşı alınabilecek 10 önlem

3.02.2020
Uzmanlar bağışıklığı düşük çocuk, hamile ve yaşlıları gribal enfeksiyonlara karşı uyarıyor. Tek bir hapşırmanın yarım milyona yakın virüs partikülü yayılabileceği uyarısında bulunan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Erol Selimoğlu, kış aylarında yaygın hale gelen gripten korunmak için bazı kişisel önlemlerin alınması gerektiğine dikkat çekti.