Mekanın Sahibi

Mekanın Sahibi Haberleri

Son dakika Mekanın Sahibi haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mekanın Sahibi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mekanın Sahibi haber sayfamızda...
Çetin pul balık

Çetin pul balık

3.03.2024
Boğazın en nezih semtlerinden Bebek, sabahın erken saatlerinde sahilde yürüyüş yapıp, semtin mekanlarında kahvaltı edip, brunch yapıp akşam yemeği sonrası da kendilerini eğlencenin akışına bırakanların vazgeçilmez adresi. “Ben de bu semtteki mekanlara gitmek, eğlenmek istiyorum ama fiyatları çok yüksek” diyenler, gelin sizi kesenize uygun harika bir restorana götüreyim.
Nesli tükenmiş meyhane 'Kalispera'

Nesli tükenmiş meyhane 'Kalispera'

25.02.2024
Bugün sizi Osmanlı, Rum ve Yunan mutfağının en leziz meze ve deniz mahsulleri ürünlerini tadabileceğiniz ve bu lezzetleri Türkiye’de başka hiçbir yerde tadamayacağınız gerçek bir meyhaneye götüreceğim.
Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız

Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız

24.02.2024
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa Millet Bahçesi Açılış Töreni'ne katıldı. Açılışı yapılan millet bahçesinin merhum Necmettin Erbakan ve 200 arkadaşının hatıralarıyla dolu olduğunu belirten Kurum, ‘’Buradan ilk kez açıklıyorum. Muhteşem millet bahçemizin ismi Necmettin Erbakan Millet Bahçesi olmuştur. Hocamızın ismini sonsuza kadar yaşatacaktır." dedi
Göztepe balıkçısı 'İskorpit'

Göztepe balıkçısı 'İskorpit'

4.02.2024
Denizlerimizde av yasağının başlamasına ik ay kaldı. B-6, B-12, D, A vitamini, demir, fosfor, potasyum, selenyum,
Beyoğlu'nun Begonvil'i

Beyoğlu'nun Begonvil'i

21.01.2024
İstanbul’un en kozmopolit ilçelerinden, yeme-içme ve eğlence sektöründe çok özel bir yere sahip olan Beyoğlu neredeyse 24 saat yaşayan bir semt.
Müzikte yılın en iyileri

Müzikte yılın en iyileri

23.12.2023
Müzik dünyası için 2023 yılı, oldukça renkli, rekabetli ve heyecanlı geçti. Dijital platformların ve sosyal medyanın viral etkileri, birçok şarkının kaderini değiştirdi.
Boğaz'ın en yenisi 'Burjuva'

Boğaz'ın en yenisi 'Burjuva'

17.12.2023
İstanbul Boğazı ya da tarihi ismiyle Bosphorus, Asya ve Avrupa kıtalarını birbirinden ayıran dünyanın en önemli su yollarından biri. Her iki yakanın, eşi benzeri bulunmayan büyüleyici manzarasına karşı yemek yiyip sohbet etmenin ayrıcalığına varmak istiyorsanız, sizi Boğaz’ın en nadide semtlerinden biri olan Kuruçeşme’de yeni açılan Burjuva Ocakbaşı’na götüreyim.
Yenemiyorsan yenilme

Yenemiyorsan yenilme

21.09.2023
Şampiyonlar Ligi denince ülkemizden akla ilk gelen takımdır Galatasaray! Düzenlenen lige ilk yıl katılan takımdır. Bu lige ‘statü değiştirtmiş’ takımdır.
“Çeşme Roma’ya kafa tutabilir”

“Çeşme Roma’ya kafa tutabilir”

11.09.2023
Maraş ve İtalyan dondurmalarını sentezleyerek kendi lezzetlerini ortaya çıkaran Alaçatı Köy Kurabiyecisi, farklı tatlar arayanların ilk adreslerinden biri haline geldi. 1999 yılından itibaren Alaçatı’da olduklarını belirten mekanın sahibi Metin Demirdağ, “İnsanlar farklı tatların peşinde, biz de Alaçatı’da olmayan lezzetleri sunuyoruz. Aile işletmesiyiz ve ürünlerimizin tamamı kendi imalatımız. Farklı dondurmalar ve kurabiyeler geliştirmeye çalışıyoruz. Hepsi sıra dışı çeşitlerimiz var. Örneğin, viskili dondurmayı bizden başka yapan yok. Ben Gaziantepliyim ama İtalya’da çok bulundum. Orada dondurma eğitimi aldım. Maraş sert dondurmadır. Bizde yumuşak dondurma da var. İnsanların tercihi yeni lezzetler olduğu için biz de yeni tatlar deniyoruz” diye konuştu.
Ezber bozan plaj 'Playa Tropical'

Ezber bozan plaj 'Playa Tropical'

23.07.2023
Uzun ve yorucu geçen kış yorgunluğunu, stresini Maldivler plajlarını kıskandıran incecik bembeyaz kuma, pırıl pırıl göz kamaştıran turkuaz denize sahip bir yerde geçirmek ister misiniz? O halde hayal ettiğiniz yerin adresi Çeşme Altınkum’da yaz başında açılan Playa Tropical.
Yıldızlara sordular

Yıldızlara sordular

11.03.2023
Edis’in yeni şarkısı ‘Bana mı?’ hazır. Sevenleriyle buluşmayı bekliyor. Aleyna Tilki de ‘Başıma Belasın’ şarkısını yayınlamak üzere. Tesadüfe bakın ki ikisinin de söz ve müziği Emrah Karakuyu’ya ait. Pop müzik piyasasında tatlı bir rekabet yaşanacak çünkü iki şarkı da 17 Mart Cuma günü piyasaya çıkıyor.
Hayko şov yapıyor

Hayko şov yapıyor

26.11.2022
Robert Louis Stevenson’ın klasik gerilim romanı ‘Dr. Jekyll ile Bay Hyde’dan uyarlanan bir filmi küçükken izlemiş, günlerce etkisinden çıkamamıştım. Daha sonra bu hikayeden yapılan Broadway müzikalinin başrolünde kim oynuyordu biliyor musunuz? Bizim meşhur ‘Kara Şimşek’ David Hasselhof! Fena da değildi performansı.
'Oyuncak kutusu'nda dehşet! Kurbanlarının hafızasını böyle siliyordu

'Oyuncak kutusu'nda dehşet! Kurbanlarının hafızasını böyle siliyordu

11.11.2022
Bir anlık dikkatsizlik sebebiyle kaçan genç kızın ortaya çıkardığı 'oyuncak kutusu' dehşet dolu detayları duyanların kanını dondurdu. 50'den fazla kişiye mezar olan bu korkunç mekanın sahibi oyuncak kutusu katilinin ise kurbanlarının hafızasını nasıl sildiği ortaya çıktı.
Kahvaltıda ne alırsınız? En iyi kahvaltı mekanları

Kahvaltıda ne alırsınız? En iyi kahvaltı mekanları

24.07.2022
Kahvaltı, yemek kültürümüzün en özel öğünüdür. Aile bireyleri ve dostlarla oturulan kahvaltı sofralarındaki hoş sohbetlerin tadına doyum olmaz. Çeşit çeşit peynirler, zeytinler, ballar, reçeller, sucuklu yumurta, omlet, mıhlama, menemen, simit, poğaça… Saymakla bitmez. PAZAR POSTASI jürisi, tatilcilerin hayallerini süsleyen İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin en iyi kahvaltıcılarını sizin için listeledi.
Alaçatı eğlence adası

Alaçatı eğlence adası

26.06.2022
Uzun zamandır Alaçatı fanı değilim... Köyün içindeki gürültü kirliliği, o insan kalabalığı hiç bana göre değildi. Köy içine en son pandemi öncesi girmiş olabilirim hatta. Geçenlerde, bir arkadaş grubuna takılıp gittim, şaşırdım.
Dilara Aksüyek: Aşk yok iş var

Dilara Aksüyek: Aşk yok iş var

29.12.2021
Oyuncu Dilara Aksüyek, ‘Arka Sokaklar’ dizisinin yakışıklı oyuncusu Onur Bay’dan ayrıldıktan sonra Cihangir’deki Rika adlı mekanın sahibi Erkan Şen ile görüntülenmişti. Ama bu ilişkiyi yalanlamıştı. Zaten Erkan Şen de Merve Boluğur ile sevgili oldu.
Her yerde maske var, yerlerde maskeler…

Her yerde maske var, yerlerde maskeler…

11.09.2021
Sokakta ne kadar çok gelişigüzel atılmış maske var... Bankın üzerine bırakıyorlar, kafede masanın üzerine bırakıyorlar, bankonun üzerine bırakıyorlar, denize bırakıyorlar… Kalben’in ‘Her yerde saç var, yerlerde saçlar, kimin bu saçlar bilemiyorum…” şarkısı kıvamında ortalık. Her yerde maske var. Oysa bunlar tıbbi atık ey millet! Ona kazara değecek olan için de, toplayacak olan için de risk.
Son dakika: Otogardaki sır ölüm aydınlandı! 'Taksici' detayı ortaya çıkardı

Son dakika: Otogardaki sır ölüm aydınlandı! 'Taksici' detayı ortaya çıkardı

11.07.2021
Kütahya Belediyesi Şehirler Arası Otogar kenarında, kamyon şoförü Süleyman Erdal Kara'nın kaldırımda cansız bedeni bulunmuştu. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, 2 taksi sürücüsünün Kara’yı getirip, kaldırıma bıraktığı gördü. Kara'nın ölümüyle ilgili sır aydınlandı. İşte detaylar..
Selin Şekerci'nin sevgilisi İbrahim Selim panik yaptı: Gitmezlerse sudan çıkmam

Selin Şekerci'nin sevgilisi İbrahim Selim panik yaptı: Gitmezlerse sudan çıkmam

4.07.2021
Taze aşıklar Selin Şekerci ve İbrahim Selim ilk kez birlikte görüntülendi. Muhabirleri görünce panik yapan İbrahim Selim'i sakinleştirmek güzel oyuncuya düştü. Ali KESER / POSTA
Deniz Akkaya'nın takipçileri ikiye bölündü

Deniz Akkaya'nın takipçileri ikiye bölündü

24.01.2021
Manken ve sunucu Deniz Akkaya, yatak üzerinde iç çamaşırıyla paylaştığı fotoğrafla sosyal medyanın konusu oldu.
“Geri dönüş”

“Geri dönüş”

10.01.2021
“Katil Polis/ Katil Devlet” Taa 70’li yıllardan aşina olduğumuz bu sloganlar, tekrar hortladı. Kimsenin umrunda değil. Değil ama ne zaman ki katil sermaye diye de bağırmaya başlayacaklar, siz o zaman seyreyleyin feryadı.
Fıccın’da görüşürüz

Fıccın’da görüşürüz

25.12.2020
Beyoğlu, eski güzel günlerine bir gün dönecek mi diye biz tartışaduralım, buraların en güzel restoranlarından biri Fıccın için o güzel günler aslında hiç geçmedi. Yasaklar başlayana kadar son anına kadar doluydu burası. Çünkü o kadar iyiler ki müdavimleri onları hiç bırakmadı. Bırakmazlar da.
Antiaging Güneş Tutulması

Antiaging Güneş Tutulması

13.12.2020
Haftaya yılın son tutulması olan Tam Güneş Tutulması ile ihtişamlı bir giriş yapıyoruz. 14 Aralık Pazartesi gerçekleşecek olan bu tutulma, 23 derece Yay burcunda meydana geliyor. Güneş tutulmaları Yeniay fazında olur, Güneş ile Ay aynı derecede kavuşur. Yeniaylar, yenilenmek, değişmek, yeni sayfalar açmak için idealdir. Tutulmanın eşlik ettiği yeniaylarda yenilenme ve değişim enerjisi çok güçlüdür. // Çağla Ercanoğlu
Sibel Can 20 yaş gençleşmiş, Deniz Seki detone olmuş!

Sibel Can 20 yaş gençleşmiş, Deniz Seki detone olmuş!

15.11.2020
Dün akşam İbo Show’u izlerken, kendisini 9 yıl öncesinde hissedenler oldu mu sahi? Fonda İbrahim Tatlıses konuşuyor, izleyemiyorum sadece sesini duyuyorum. Bir yandan da çalışıyorum. İbo Show olaylarla geri döndü. Deniz Seki detone oldu tartışmalarıyla alevlenen ortalık Sibel Can'ın ateşiyle söndü.
'Aşk kadını' huzurlarınızda

'Aşk kadını' huzurlarınızda

18.10.2020
Görünen Adam bu hafta da magazin bombaları ile dolu... Bekir Saçar / bekir.sacar@posta.com.tr