Melisa

Melisa Haberleri

Son dakika Melisa haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Melisa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Melisa haber sayfamızda...
Tekne turuyla yaza merhaba

Tekne turuyla yaza merhaba

16.04.2024
Melisa Döngel Boğaz’da tekne gezisine çıktı. Kız arkadaşlarıyla lüks bir yat kiralayan oyuncu yazı erkenden getirdi.
Melisa Döngel yaz sezonunu açtı! Tekne pozlarıyla takipçilerinin karşısına çıktı

Melisa Döngel yaz sezonunu açtı! Tekne pozlarıyla takipçilerinin karşısına çıktı

15.04.2024
Bir dönem rapçi Sefo ile aşk yaşayan ardından ise teknik direktör Sergen Yalçın ile kısa süreli flört eden Melisa Döngel şimdi ise tatil pozlarıyla takipçilerinin karşısına çıktı.
Melisa Sözen'den aşk paylaşımı

Melisa Sözen'den aşk paylaşımı

14.04.2024
Melisa Sözen, sosyal medya hesabından sevgilisiyle yeni pozlarını paylaştı. İkilinin hayranları, Sözen'in gönderisine beğeni yağdırdı.
Havuzda kutlama

Havuzda kutlama

12.04.2024
Hazal Kaya, Zeynep Bastık, Umut Kurt, eşi Melisa İnci, Bülent Şakrak, Ramazan Bayramı’nı geçirmek için Bodrum’u tercih edenlerden.
Hızlı ve havalı

Hızlı ve havalı

10.04.2024
Melisa Aslı Pamuk 1.5 yıldır aşk yaşadığı futbolcu Yusuf Yazıcı uğruna Fransa’da yaşıyor.
Stres mide şişkinliğini artırır mı?

Stres mide şişkinliğini artırır mı?

8.04.2024
Bazı alışkanlıkların midedeki şişkinlik ve gaz şikayetlerini artırabileceğini belirten Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Bülent Yaşar “Yutulan hava, mide gazının temel kaynağıdır. Sigara içme, sakız çiğneme ve anksiyete (kaygı, stres) bunu arttıran nedenlerdir. Sindirim sisteminde oluşan gazlar ise gıdalar ile aldığımız karbonhidrat, protein ve yağların bağırsaklarımızdaki bakteriler tarafından fermente edilmesi sonucu oluşur” dedi.
Vahşete indirimsiz ceza

Vahşete indirimsiz ceza

4.04.2024
Gaziantep’te 27 Eylül 2022’de kayıp olarak aranan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay’ın derin dondurucuda cesedi bulunmuştu. Lina Nazlı’nın, annesinin çocukluk arkadaşı Muhabbet Toz ve onun sevgilisi Mehmet Aksu tarafından dövülerek öldürüldüğü belirlenmişti. Mahkeme, indirim uygulamadan Muhabbet Toz’a ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıl, sevgilisi Mehmet Aksu’ya ise 27 yıl hapis cezası verdi.
Sandık şöleni

Sandık şöleni

1.04.2024
Yaşlısından gencine, engellisinden hastasına milyonlarca seçmen 5 yıl görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için dün sandık başına gitti. Türkiye’nin 13. yerel seçiminde oy vermeye atla giden de oldu, ilgi çekici kostümleriyle gidenler de. Hastalar, evden çıkamayanlar için seyyar sandıklar oluşturuldu. Sıcak hava dolayısıyla oyunu kullananlar sahillere, parklara koştu.
Sağlıklı uyku için gece rutini

Sağlıklı uyku için gece rutini

28.03.2024
Stresli ve yorucu bir günün ardından keyifli bir uyku herkesin hakkı... Vücudunuzun dinlenmesi ve daha dinç olabilmek için sağlıklı bir uykuya ihtiyacınız var. Kusursuz bir uyku için sadece yatağınıza geçip uzanmak bazen yeterli olmaz. Sabah daha dinç ve keyifli uyanmak için uyku öncesinde oluşturacağınız rutinlerle sağlıklı bir uyku düzenine sahip olabilirsiniz. Uyku öncesinde dikkat edeceğiniz 5 kuralla mükemmel uykuyu sağlayabilirsiniz.
Melisa Döngel ve Sergen Yalçın aşkı  tekrar alevlendi

Melisa Döngel ve Sergen Yalçın aşkı tekrar alevlendi

28.03.2024
Bir dönem rapçi Sefo ile aşk yaşayan ardından ise teknik direktör Sergen Yalçın ile kısa süreli flört eden Melisa Döngel ve Sergen Yalçın hakkında yeni bir birliktelik iddiası ortaya atıldı.
Atlar ve nar diyarı: Suruç

Atlar ve nar diyarı: Suruç

25.03.2024
Şanlıurfa’ya 45, Suriye’ye ise 10 kilometre uzaklıktaki Suruç, sınır kapısı olarak önemli konuma sahip...
Melisa Döngel bakıma girdi

Melisa Döngel bakıma girdi

22.03.2024
Açıklamaları, yaşam tarzı, estetikleri ve yaşadığı aşklarla adından söz ettirmeye devam eden güzel oyuncu Melisa Döngel, geçtiğimiz aylarda Eser Yenenler'in Youtube'daki programına konuk olmuş ve yaptığı itirafla çok konuşulmuştu. Döngel şimdi ise o dönem söylediği cümlelerin yanlış algılandığını belirtmişti. Melisa Döngel şimdi ise bakım yaptırdı.
Hedef yurtdışı

Hedef yurtdışı

17.03.2024
Melisa Döngel, kendini geliştirdikten sonra yurtdışına açılmayı istediğini söyledi.
Uzmanı açıkladı: Sahurda tüketildiğinde 36 saat tok tutuyor, bu besini tüketenler açlık hissetmiyor!

Uzmanı açıkladı: Sahurda tüketildiğinde 36 saat tok tutuyor, bu besini tüketenler açlık hissetmiyor!

13.03.2024
Ramazan ayında uzun süre açlığa dayanabilmek için sahurda doğru seçilen besinleri tüketmek gerekiyor.Beslenme ve Diyet Bölümü’nden Dyt. Melisa Karataş, 36 saat tok tutucu etkiye sahip besini açıkladı.
Genç kızlar için yürüdüler

Genç kızlar için yürüdüler

10.03.2024
Oyuncu Aydan Taş’ın 2019’da başlattığı sosyal sorumluluk projesi ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’nın 3’üncüsü bu kez Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) yararına yapıldı. Hepsiburada ana sponsorluğunda ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde TİM Maslak Show Center’da düzenlenen gece için 8 modacı, dünyaca ünlü 8 güçlü kadından ilham alarak kostüm tasarladı.
1-2 saat önce kesin: Uykusuz gecelerin asıl sebebi oymuş!

1-2 saat önce kesin: Uykusuz gecelerin asıl sebebi oymuş!

5.03.2024
Uykusuzluk, yaşam kalitemizi büyük ölçüde etkiliyor. Bir etken var ki uykusuz geceler geçirmemizin en büyük sebebi meğer oymuş. Yaptığınızda vücudunuzu sonsuz bir döngüye sokan ve kilo almanıza dahi neden olan o etken bakın neymiş...
Kaliteli uyku için yatmadan 1-2 saat önce yemek yemeyi kesin

Kaliteli uyku için yatmadan 1-2 saat önce yemek yemeyi kesin

5.03.2024
Sağlıklı bir vücuda sahip olmak için uyku kalitesi önemlidir. Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, uyku kalitesinin metabolizmaya sağladığı katkıya dikkat çekerek, "Her gün mutlaka 6 ila 8 saat uyuyun. Uyku probleminiz var ise yatmadan 1-2 saat öncesinde yemek yemeyi sonlandırmış olun. Çay, kahve yerine melisa ve papatya çayı için" dedi.
Melisa Döngel'in hayali evlilik

Melisa Döngel'in hayali evlilik

4.03.2024
Bir dönem rapçi Sefo ile aşk yaşayan ardından ise teknik direktör Sergen Yalçın ile kısa süreli flört eden Melisa Döngel'in geçtiğimiz günlerde gönlünü Galatasaraylı futbolcuya kaptırdığı iddia edilmişti. Çıkan iddiaların ardından Melisa Döngel Posta Gazetesi'ne sessizliğini bozdu.
Çetin pul balık

Çetin pul balık

3.03.2024
Boğazın en nezih semtlerinden Bebek, sabahın erken saatlerinde sahilde yürüyüş yapıp, semtin mekanlarında kahvaltı edip, brunch yapıp akşam yemeği sonrası da kendilerini eğlencenin akışına bırakanların vazgeçilmez adresi. “Ben de bu semtteki mekanlara gitmek, eğlenmek istiyorum ama fiyatları çok yüksek” diyenler, gelin sizi kesenize uygun harika bir restorana götüreyim.
Sektörde çeteleşme var...

Sektörde çeteleşme var...

1.03.2024
Aleyna Tilki'den sonra Seda Üren de müzik sektöründen şikâyet etti.
Bir parti iki doğum günü

Bir parti iki doğum günü

29.02.2024
Nedim Keçeli’nin doğum günü 26 Şubat. Ağabeyi, Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Keçeli’nin eşi Selen Keçeli ise 23 Şubat doğumlu. Hal böyle olunca kayınbirader ve yenge için La Baron İstanbul’da ortak kutlama düzenlendi.
Son diva Didem

Son diva Didem

29.02.2024
Genç modacılardan Tayfun Kaba yeni bir koleksiyon hazırladı: The Diva. Tasarladığı her parçanın aşk, güven, zafer, yalnızlık ve kalp kırıklığının paradoksal bir karışımını ortaya çıkardığını söyledi.
Albüm geliyor

Albüm geliyor

24.02.2024
Art arda yayınladığı hit şarkılarla dinlenme rekorları kıran Reynmen, yeni bir albüm hazırlığına girdi. Şarkılarını nisan ayı itibariyle yayınlamaya başlayacak olan Reynmen, bu albümü büyük bir konserle de taçlandıracak.
Podyumda yıldızlar geçidi

Podyumda yıldızlar geçidi

19.02.2024
Aydan Taş’ın tasarladığı ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ projesinin üçüncüsü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde TİM Maslak Show Center’da gerçekleşecek.
'Dünyanın en şanslı kızıyım'

'Dünyanın en şanslı kızıyım'

16.02.2024
Şükrü Özyıldız geçen yazdan beri aşk yaşadığı Sibil Çetinkaya’yı, Enis Onat oğlu Uraz’ın annesi Melisa Onat’ı, Erman Ademoğlu 2016’da evlendiği, 2012 Miss Türkiye Güzeli Açalya Samyeli Danoğlu’nu aşkın sembolü olan kırmızı güllere boğdu.