Erken kalkan Merkür'ü görecek! İşte kritik tarih

Erken kalkan Merkür'ü görecek! İşte kritik tarih

24.01.2023
Önümüzdeki hafta "en utangaç" gezegenlerden birini izleme şansınız olacak. 30 Ocak'ta (ve ona yakın traihlerde) Merkür en büyük batı uzanımında olacak. Onu görmek için teleskopa ihtiyaç duymayacaksınız ancak erken kalkmanız gerekebilir.
27 Eylül - 19 Ekim 2021 Merkür retrosu ve burçlara etkileri

27 Eylül - 19 Ekim 2021 Merkür retrosu ve burçlara etkileri

27.09.2021
Etkileri 26 Eylül itibariyle başlayan korkulu rüyamız Merkür gerilemesi başladı. 19 Ekim'e kadar sürece bu retro, Terazi burcunda 24-16 derece aralığında gerçekleşecek. Peki Terazi burcunda gerçekleşen Merkür retroları bize ne gibi etkiler verir? Eski sevgililer dönecek mi? İlişkiler alanında ne tür sınavlar verecek, adalet ve yargı sisteminde aksamalar yaşayacak mıyız? İlişki veya ortaklık ile ilgili kararlar alırken nelere dikkat etmemiz gerekecek? Para konularında risk altında mıyız? Harcamalarımızı nasıl yönetmemiz gerekiyor? Yükselen Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları 26 Eylül - 19 Ekim arasında gerçekleşen Merkür retrosundan nasıl etki alacak, haberimizden öğrenin.
Yengeç burcunda Merkür retrosu: Şimdi tamamen duygusalız

Yengeç burcunda Merkür retrosu: Şimdi tamamen duygusalız

18.06.2020
Merkür bugün Yengeç burcunda geri hareket etmeye başladı ve retro hareketine 13 Temmuz’a kadar da devam edecek. Retrolar geriye dönüp bakmayı, tamamlanmamış meseleleri gözden geçirmeyi işaret ederler. Bu sefer bir de iletişim gezegeni Merkür, nostaljik ve duygusal Yengeç burcunda retro hareket ediyor, 21 Haziran’da Yengeç burcunda bir Güneş Tutulması yaşayacağız, haliyle oldukça duygusalız ve kendi kabuğumuza çekilmek istiyoruz. // İrem Haliloğlu