Aç karnına içince metabolizmayı hızlandırıyor

Aç karnına içince metabolizmayı hızlandırıyor

18.12.2022
Diyet ve egzersiz yapmanıza rağmen göbek bölgenizdeki yağlardan kurtulamıyorsanız bazı yiyeceklerden ve içeceklerden destek alabilirsiniz. Metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını destekleyen bu yiyecekleri diyet listenize eklediğinizde kısa sürede göbek bölgenizin erimesine şahit olabilirsiniz. Tokluk hissi veren ve fazla kalori alımını engelleyen bu yiyecekleri tüketmeyi alışkanlık haline getirdiğinizde hedeflediğiniz kiloya anında ulaşabilirsiniz.
Sindirimi kolaylaştırıyor, metabolizmayı çalıştırıyor!

Sindirimi kolaylaştırıyor, metabolizmayı çalıştırıyor!

15.09.2022
Sağlıklı kilo verebilmek için bağırsaklarınızın düzenli çalışması gerekir. Sindirim sistemini düzenleyen yiyecekleri tüketmeye başlayarak kilo verme sürecinizi kolaylaştırabilirsiniz. Hem sindirimi düzenleyen hem de metabolizmayı çalıştırarak yağ yakımını destekleyen bu besinler sağlığı da koruyor. İşte diyet listesinde mutlaka yer alması gereken sindirimi kolaylaştıran o besinlerden bazıları..
Metabolizmayı yavaşlatan 10 hata

Metabolizmayı yavaşlatan 10 hata

30.07.2020
Metabolizmayı hızlandıran yiyecekler hangileri hepimiz biliyoruz. Ancak metabolizmanın yavaşlamasına neden olan şeyleri neden bilmiyoruz? Metabolizmayı yavaşlatan yiyecekler ve metabolizmanın yavşlamasına neden olan şeylerden kaçarsak zayıflama işini daha kolay bir şekilde hallederiz. Metabolizmayı yavaşlatan şeylerden kaçınmak, kısa zamanda daha kolay zayıflamayı sağlar.