Tayland'da 'iki yüzle' doğan kediden kötü haber

Tayland'da 'iki yüzle' doğan kediden kötü haber

20.07.2022
Dört gün önce Tayland’da doğan ve iki ayrı yüzü olan kedi tüm dünyada manşetlere taşınmıştı. Sevimliliğiyle herkesin ilgisini çeken minik kedinin iki yüzündeki iki ayrı ağzıyla birden süt içtiği açıklanmıştı. Kediyle ilgili üzücü haberi ise sahibi tarafından sosyal medyada duyuruldu.
Kedi Venüs'ün iki yüzü var

Kedi Venüs'ün iki yüzü var

26.05.2020
Venüs isimli bu kedinin adeta iki farklı yüzü var. Kimerizm adı verilen ve ender görülen iki embriyonun gelişmenin erken dönemlerinde birleşmesi sonucu genetik bir şekilde ortaya çıkan bu görüntü, Venüs'ü eşsiz kılıyor. Bu durum daha önce de Arjantin'de yaşayan Quimera isimli kedide görülmüştü.
İki yüzü olan kedi doğdu

İki yüzü olan kedi doğdu

25.05.2020
ABD'nin Oregon eyaletindeki Albany kentinde doğan 6 yavru kediden bir tanesi nadir bir özellik olan iki yüzlülüğe sahip. Kyla ve BJ King'in sahip olduğu ve çarşamba günü doğan yavru kedinin hastalığı diprosopus veya kranofasiyel çiftlenme isimleriyle bilinen doğum kusurundan kaynaklanıyor.
İki yüzlü kedi Quimera

İki yüzlü kedi Quimera

11.02.2020
Kimera olarak bilinen bu nadir kedi, egzotik ve benzersiz bir özelliğe sahip. Quimera isimli kedinin yüzünün yarısı bir renk diğer yarısı bambaşka bir renk. Quimera, nadir görülen bu özelliği sayesinde sosyal medyada gönülleri fethetmeyi başardı.