Mutlu İlişki

Mutlu İlişki Haberleri

Son dakika mutlu ilişki haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mutlu ilişki gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mutlu ilişki haber sayfamızda...
Mutlu ilişki için kişisel sınırlar

Mutlu ilişki için kişisel sınırlar

10.03.2024
“Sınırsız aşk” diye bir şey vardır elbette ama o, aşkınızın ifade şekli için geçerlidir. Dağda bayırda “Seni seviyorum” diye bağırmak, pencerenin altında serenat yapmak, çılgın tatil planlarıyla sevgiliyi bulutların üzerine çıkarmak gibi...
Farkında olmadan herkes yapıyor! İlişkinize ihanet ettiğinizi gösteren işaretler

Farkında olmadan herkes yapıyor! İlişkinize ihanet ettiğinizi gösteren işaretler

30.07.2023
Sağlıklı ve mutlu bir ilişkide partnerlerin birbirine güvenebilmesi önemlidir. Güven ve sadakat ilişkilerin temelini oluşturur. Ancak bazen farkında olmadan aranızdaki güvenini sarsacak davranışlarda bulunabilirsiniz. Bu davranışlar ilişkinize ihanet etmenize sebep olabilir.
Özge Gürel: Mutlu ilişki için aşk yetmez

Özge Gürel: Mutlu ilişki için aşk yetmez

2.04.2023
Serkan Çayoğlu ile 7 yıllık birlikteliğin ardından evlenen Özge Gürel, samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu "Mutlu ilişki için aşk yetmez" dedi.
Mutlu bir ilişki için anahtar kelimeler! 40 bin çift araştırıldı

Mutlu bir ilişki için anahtar kelimeler! 40 bin çift araştırıldı

22.03.2023
Her insan mutlu ve huzurlu bir ilişkinin hayâlini kurar. Ancak ilişkilerde sorunlar ve anlaşmazlıklar kaçınılmazdır. İlişkinizde her an mutlu olmayı istiyorsanız partnerinizle birlikte ortak hareket etmeniz gerekir. ABD'de 40 bin kişi üzerinde yapılan bir araştırmada psikiyatri uzmanları "ifade"nin, önemli derecede ilişkinin başarısına yön verdiğini ortaya çıkardı.
Sağlıklı bir ilişkide olduğunuzu gösteren 10 işaret

Sağlıklı bir ilişkide olduğunuzu gösteren 10 işaret

14.03.2023
Her insan mutlu bir ilişkinin hayâlini kurar. Ancak ilişkileri sağlıklı olarak yürütebilmek pek kolay değildir. Karşılıklı anlayış, doğru iletişim ve güven duygusu ile mutlu bir ilişkiye sahip olabilirsiniz. Sağlıklı bir ilişki yaşadığınızı gösteren işaretleri Posta.com.tr okurları için derledik.
Huzurlu ilişkiler için 4 temel ihtiyaç!

Huzurlu ilişkiler için 4 temel ihtiyaç!

11.01.2023
İlişkilerde çiftlerin birbirini sevmesi, saygı duyması, ilgilenmesi ve önemsemesi çok önemlidir. Bu duygulardan herhangi biri eksik olduğunda ilişkinizde kendinizi huzursuz ve mutsuz hissedersiniz. Çiftler arasında bazı duyguların yetersiz kalması ilişkinizi yürütebilmeyi zorlaştırır. Huzurlu bir ilişkiye sahip olmak istiyorsanız ilişkinizde dikkat etmeniz gereken 4 temel ihtiyaç var.
Huzurlu ilişkilerin 4 temel sırrı

Huzurlu ilişkilerin 4 temel sırrı

3.01.2023
Söz konusu aşk ve ilişkiler olduğunda kadınların ve erkeklerin ilişkiden beklentileri birbirinden farklı olur. Ancak hem kadınlar hem de erkekler ilişkilerinde tek bir noktada birleşir. Herkes huzurlu bir ilişkinin hayâlini kurar. Bu sebeple de sorunsuz ve mutlu bir ilişki içerisinde olmak ister. İlişkilerde zaman zaman anlaşabilmek zor olsa da huzuru yakalamak sandığınız kadar zor değil. Huzurlu ilişkilerin sırrını Posta.com.tr okurları için araştırdık.
Aşırı hassasiyet ilişkilerin sonunu getiriyor

Aşırı hassasiyet ilişkilerin sonunu getiriyor

29.11.2022
Her ilişki büyük bir aşk ve tutkuyla başlar. Çiftler birbirlerini tanıdıkça keşfettikleri özelliklerine daha çok hayran olur. Olumlu olumsuz tüm özellikleriyle birbirlerini kabullenmeyi öğrenirler. Ancak ilişkilerdeki bazı davranışlar, çiftlere ciddi zararlar vererek ilişkileri tehlikeye sokabiliyor. Çoğu insanın farkında olmadan yaptığı bu alışkanlıklar ilişkilerin sonunu getiriyor. Duygularınızı abartarak yaşıyorsanız ya da aşırı hassas davranıyorsanız partnerinizin yavaş yavaş uzaklaşmasına sebep olabilirsiniz. İlişkinizdeki tüm güzellikleri bozan bu davranışları merak ediyorsanız bu yazımıza mutlaka göz atın.
Merve Boluğur: Mutlu ilişki yok, herkes oynuyor

Merve Boluğur: Mutlu ilişki yok, herkes oynuyor

28.11.2022
2 Ekim'de nikah masasına oturan Merve Boluğur ile Mert Aydın'ın evliliği yaklaşık 1 ay sürdü. Ünlü çift geçtiğimiz günlerde boşandı. Merve Boluğur, bir takipçisinin, "Mutlu ilişki var mıdır? Varsa bunun formülü nedir?" sorusuna bakın nasıl cevap verdi.
Mutlu bir ilişki için 10 altın öneri!

Mutlu bir ilişki için 10 altın öneri!

7.11.2022
Tartışmak insanı da ilişkiyi de geliştirir. Önemli olan yapıcı eleştirilerde bulunmak, saygı ve sınırı korumak, sorunların üstünü çözmeden kapamamaktır. Sen yerine ben dili kullanmak, işleri çok daha kolay hale gertirir. Ayrıca sevdiğiniz insanın kişilik özelliklerini bilmek size ilişkiniz için ipuçları verecektir. Onu iyi tanımak hem onu hem de ilişkiyi daha iyi benimsemenizi sağlar. Peki mutlu bir ilişki nasıl olur, sağlıklı ilişki nasıl yürütülür? Sorularımızın cevabını psikologdan aldık!
İlişkilerde mutluluğu yakalayın! Altın değerinde 4 kural

İlişkilerde mutluluğu yakalayın! Altın değerinde 4 kural

11.09.2022
Mutlu bir ilişki için partnerinizle ortak hareket etmenin yollarını öğrenmeniz gerekir. İlişkiler her zaman aynı çizgide devam etmez. Yaşadığınız sorunlar bazen aranızdaki iletişime zarar verebilir. Ancak mutluluğunuzu korumanız için ortak bir çaba göstererek bu sorunların üstesinden gelmeniz gerekir. İlişkilerde mutluluğu korumanın yolları nelerdir? sorusunun yanıtını Posta.com.tr okurları için derledik.
Eşinizi mutlu etmenin en garanti yolu!

Eşinizi mutlu etmenin en garanti yolu!

17.08.2022
Sağlıklı bir evlilik için çiftlerin birbirlerini mutlu etmesi gerekir. Çiftler birbirlerini tanıma aşamasındayken her anlamda çok özenli davranır. İlgini sevgisini belli eder. En güzel ya da en yakışıklı haliyle buluşmada yerini alır. Ancak çiftler evlendikleri zaman bazen birbirlerini ihmal edebilir. Bu durumda da mutsuzluklar ortaya çıkar. Evliliğinizin her anını mutlu ve huzurlu geçirmek istiyorsanız eşinize gereken özeni göstermeniz gerekir. Eşinizi mutlu etmenin yollarını arıyorsanız bu yazımıza mutlaka bir göz atın.
Sağlıklı ilişki için 5 kural! Birbirinize açık olun ve...

Sağlıklı ilişki için 5 kural! Birbirinize açık olun ve...

5.07.2022
Aşık olmak çok özel ve güzel bir duygu. Aşık olduğunuz insanla mutlu bir ilişki sürdürmeyi hayâl edersiniz. Ancak bazen birbirinizi ne kadar çok sevseniz de ilişkiniz istediğiniz gibi sürmeyebilir. “Onu çok seviyorum ama bir türlü anlaşamıyoruz" diyorsanız ilişkinizdeki sorunları çözmenin ve kolay anlaşabilmenin yolları var. İlişkinizdeki sorunlara birlikte çözüm önerileri üreterek huzurlu bir ilişki yaşayabilirsiniz. Sağlıklı bir ilişki sürdürmek için uymanız gereken 5 kuralı sizler için araştırdık.
İlişkilerde mutlu olmak için 5 altın kural!

İlişkilerde mutlu olmak için 5 altın kural!

24.05.2022
İlişkilerde mutluluğu yakalayabilmek sandığınız kadar kolay olmaz. Aşık olduğunuz ilk anlarda gözünüz hiçbir şey görmediği için kendinizi hep mutluluktan uçuyor gibi hissedersiniz. Ancak ilişkilerde zaman geçtikçe bu mutluluğu koruyabilmek kolay olmaz. Çiftler arasında yaşanan olumsuz olaylar mutluluğunuza gölge düşürebilir. Burada önemli olan bu sorunlarla hasarsız bir şekilde mücadele edip mutluluğu tekrar yakalayabilmek olmalıdır. İlişkilerinizde mutlu olmak için altın değerinde 5 kuralı sizler için derledik.
Sağlıklı bir ilişki kurmak için ipuçları

Sağlıklı bir ilişki kurmak için ipuçları

19.05.2022
İçten sıcak ve huzurlu bir ilişkiyi yürütmek kolay değildir. Geçmişte birçok başarısız ilişki yaşamış olsanız veya daha önce mevcut ilişkinizde romantizm ateşini yeniden alevlendirmek için mücadele etmiş olsanız bile, bağlantıda kalmanın, tatmin bulmanın ve kalıcı mutluluğun tadını çıkarmanın yollarını bulabilirsiniz. Bu ipuçları, sağlıklı, mutlu ve tatmin edici bir romantik ilişki kurmanıza ve sürdürmenize yardımcı olabilir.
İlişki önerileri ve mutlu ilişki için ipuçları

İlişki önerileri ve mutlu ilişki için ipuçları

15.03.2022
İlişkilerin gelişmesi için bir dizi faktöre ihtiyacı vardır ve birçok insan için oldukça karmaşık olabilir. Bir ilişkiyi ödüllendirmek aynı zamanda çiftler için bir takım zorlukları da beraberinde getirebilir. Ancak bir ilişkiyi neyin yürüttüğünü bilmek veya doğru ilişki tavsiyesini almak, birlikte yaşlanabileceğiniz biriyle birlikte olmanın zevkini yaşamanıza yardımcı olabilir.
Evlilik dışı cinsellik erkeklerde kalp krizi ve ölüm riskini artırıyor! İşte bilimsel araştırma sonuçları

Evlilik dışı cinsellik erkeklerde kalp krizi ve ölüm riskini artırıyor! İşte bilimsel araştırma sonuçları

15.02.2022
Yüzlerce yıl önce "Ne pahasına olursa olsun, evlenin. Karınız iyi çıkarsa mutlu olursunuz, yok fena çıkarsa o zaman da filozof olursunuz." diyen Sokrates’in haklılığı kanıtlandı. Araştırmalara göre mutlu bir evlilik, huzurlu bir ilişki yaşamak ömrü uzatıyor, kalp krizi riskini azaltıyor. Bunun yanında eşini aldatan erkeklerin de kalp krizi riski, sadık eşlere oranla yükseliyor. Yapılan araştırmalarda cinsel birliktelik sırasında ölen insanların yüzde 82 ile yüzde 93'ünün erkek olduğu ve bu durumun yüzde 75’inin evlilik dışı cinsel aktivite sırasında olduğu saptandı. İşte ilginç araştırma sonuçları ve kalp sağlığı ve ilişkiler arasındaki bağ...
Mutlu ilişki için en önemli 5 beceri

Mutlu ilişki için en önemli 5 beceri

23.12.2021
Mutlu ve uzun süreli bir ilişki için 5 temel beceriyi öğrenin
İlişkide mutlu olmanızı sağlayacak 5 öneri

İlişkide mutlu olmanızı sağlayacak 5 öneri

20.05.2021
İlişkiniz sıradanlaşmaya başladığında eski günlere daha çok özlem duyarsınız. Ancak ilişkinizi yeniden tutkulu bir hale getirmek ve mutluluğu tekrar yakalamak mümkün. Bunun için bazı önerilere kulak vermeniz şart. İşte ilişkide mutlu olmanızı sağlayacak tavsiyeler...
Mutlu ilişki için bunlardan vazgeç

Mutlu ilişki için bunlardan vazgeç

19.03.2021
Sakin ol şampiyon, hayatından, kişiliğinden, yaşam tarzından, arkadaşlarından, ailenden ve seni sen yapan özelliklerden vazgeçmeyeceksin. Aksine iyi bir partner olmanı engelleyen, genel geçer kurallarla zihnine girmiş, boş beleş işlerden vazgeçeceksin. Bugüne kadar mutlu bir ilişkin olamadıysa belki de bunlardan vazgeçemediğin içindir, ne dersin?
Sağlıklı ve mutlu bir ilişki için 10 öneri

Sağlıklı ve mutlu bir ilişki için 10 öneri

14.02.2021
Sağlıklı ilişki; birbirine sevgi, saygı ve güven ile bağlı olan, hayatı ortak paylaşan, eşit hak ve sorumlulukları olan, birbirlerine özel alanlar tanıyan kişilerin yürüttüğü birlikteliklerdir. Zaman zaman ilişkilerimizde tıkandığımız noktalar olsa da, bazı tüyolarla ilişkiyi kurtarmak mümkün. Acıbadem Maslak Hastanesi’nden Uzman Klinik Psikolog Ece Koç, sağlıklı ve mutlu bir ilişki önerilerde bulundu.
İlişkinize bağımlı olmayın

İlişkinize bağımlı olmayın

8.12.2020
Kadın ve erkeklerin aşk acısıyla derbeder olmasına diyeceğim yok ama bu acıyı sündürmemek de gerek. Zira hayatta kimse vazgeçilmez değildir ve yürümeyen şeyleri zorladığınızda sizin de yaşam içindeki hızınız kesilir.
İlişki iletişimi herkes için aynıdır

İlişki iletişimi herkes için aynıdır

7.12.2020
Her ilişkinin paradigması farklıdır ve kendi içinde farklıklar gösterir. Önemli olan kendi ilişkinizin paradigmasını çözmenizdir.
Mutlu bir ilişki için 8 öneri

Mutlu bir ilişki için 8 öneri

12.03.2020
Mutlu çiftlerin ilişkileri genellikle merak konusu olmuştur. Peki mutlu çiftlerin ilişkilerini nasıl yürüttüğünü biliyor muydunuz? Mutlu bir ilişki için size yardımcı olacak 8 öneri için haberimize göz atın.
Mutlu bir ilişkinin ipuçları

Mutlu bir ilişkinin ipuçları

9.02.2020
İlişkiler, hayatımızda en aktif olduğumuz alan. Bu nedenle de büyük bir önem taşıyor. Hepimiz doğduğumuz andan itibaren yaşamımız boyunca önce anne ve babamızla, daha sonra mahalle, okul ve iş arkadaşları, eş ve evlat derken birçok bireyle iletişim halinde oluyoruz. Günümüzde birçok insan özellikle de ikili ilişkiler konusunda sıkıntı çekiyor. Kendinize sık sık “Neden hayal ettiğim ilişkileri yaşayamıyorum?” diye soruyorsanız Yaşam Stratejisti Serra Elçi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla mutlu bir ilişkiye dair ipuçları veriyor.