Büyük değişimler kapıda

Büyük değişimler kapıda

16.03.2022
Bu haftaya damgasını vuracak Satürn-Uranüs karesi alışılageldik koşullar, statükoyla ilgili konular ve genel sistem ve düzenlerle ilgili değişikliklerin yapılacağına işaret etmekte. Yani büyük ve önemli değişimlere açık bir zaman dilimine giriyoruz!
Süperay'a hazır mısınız?

Süperay'a hazır mısınız?

16.03.2022
16 Ekim’de 23 derece Terazi burcunda bir Süperay gerçekleşecek. Süperay, Ay’ın yörüngesinde Dünya’ya en yakın pozisyonunda olduğu zamanın yeniay veya dolunay fazıyla çakışmasıdır. Bir yılda birkaç kez olabilir. İşte 16 Ekim yeniayı, Ay’ın Yer’e en yakın, yani Yerberi pozisyonundayken gerçekleşiyor.
10-16 Ağustos haftası için astroloji ne söylüyor?

10-16 Ağustos haftası için astroloji ne söylüyor?

8.08.2020
Güneş-Mars arasındaki uyumlu üçgen açının iyice etkinleşeceği, motivasyonumuzun yükseleceği bir haftaya giriyoruz. Önemli kişilerle görüşmeler için salı ve cuma günlerini kullanabiliriz. Mars-Plüton arasındaki dik açı, gözü kara girişimlerden zarar görebileceğimizi gösteriyor. Bu bağlamda perşembe gününden kaçınmamız yerinde olur. // Öner Döşer
Posta Gazetesi’nden haftalık astroloji eki geliyor!

Posta Gazetesi’nden haftalık astroloji eki geliyor!

10.08.2020
Astroloji okulu kurucusu Öner Döşer ve ekibinin sizler için hazırlayacağı ekte; Öner Döşer’in haftanın genel ve günlere göre değerlendirmeleri, Hande Kazanova’nın her burca özel yorumları yer alacak.
Farkındalığın farkı

Farkındalığın farkı

16.03.2022
Etkili bir dolunay, etkili gezegen açıları ve gezegenlerin burç değiştirmeleriyle yoğun ve temposu yüksek, yeniliklere ve önemli değişikliklere göz kırpan bir haftaya giriyoruz! Unutmayalım ki değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Değişen şartların ve durumların farkında olursak uyanık ve hazır oluruz, daha çabuk adapte oluruz, hatta krizi fırsata dönüştürebiliriz. Her şeyin ötesinde astroloji farkındalık sağlar.
Sıra dışı bir hafta bizi bekliyor

Sıra dışı bir hafta bizi bekliyor

16.03.2022
Hafta genelinde etkili olan Güneş-Uranüs karesi, olayların beklenmedik yönde gelişebileceği ve planlarımızda değişiklikler yapmamız gereken bir zaman diliminde olacağımızı gösteriyor. Bu durum özellikle de hafta sonunda iyice belirginleşiyor. Hafta başındaki günlerde düşünmeden sarf ettiğimiz sözlerimizle beklediğimizden de büyük gelişmelerin tetikleyicisi olabiliriz.