Özgür Aras

Özgür Aras Haberleri

Son dakika Özgür Aras haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Özgür Aras gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Özgür Aras haber sayfamızda...
Sürpriz anlaşma

Sürpriz anlaşma

6.01.2024
15 yıldır Haluk Şentürk ile çalışan Yıldız Tilbe, sürpriz bir kararla menajerlik şirketini değiştirdi. Artık Yıldız Tilbe’nin menajerliğini, marka danışmanlığını ve basın hizmetlerini sektörün önde gelen başarılı isimlerinden Özgür Aras yönetecek.
Yonca Evcimik baştan uyardı! Konuklarını kapıda soyacak

Yonca Evcimik baştan uyardı! Konuklarını kapıda soyacak

19.12.2023
90'lı yıllara damga vuran şarkıcı Yonca Evcimik, şimdilerde sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Ünlü şarkıcı bu çarşamba Özgür Aras'ın Harbiye'de açtığı gece kulübü Ev'de pijama partisi veriyor! Yonca Evcimik, baştan konuklarını uyardı.
Konuklarını kapıda soyacak

Konuklarını kapıda soyacak

19.12.2023
Yonca Evcimik bu çarşamba Özgür Aras'ın Harbiye'de açtığı gece kulübü Ev'de pijama partisi veriyor!
Bebeler geliyor

Bebeler geliyor

13.12.2023
Ah nerede o eski Televole dönemi polemikleri derken, Hadise bu açığı bir Instagram postuyla kapatıverdi...
Özgür Aras 13'üncü romanında aşk acısını anlatıyor: 'Layığıyla vedalaşmayı bilmeliyiz'

Özgür Aras 13'üncü romanında aşk acısını anlatıyor: 'Layığıyla vedalaşmayı bilmeliyiz'

25.11.2023
İletişim dünyasının duayenlerinden Özgür Aras edebiyat alanında da eserler vermeye devam ediyor. Artık rahatlıkla ‘yazar’ olarak da kendisinden bahsedebileceğimiz Aras geçtiğimiz günlerde 13’üncü romanı ‘Aşk Ayrılıktan da Acı’yı okurlarla buluşturdu. Aşk hikayelerine yatkınlığıyla bilinen Aras yine bu konudan şaşmamış.
'Sevelim sevişelim'

'Sevelim sevişelim'

24.11.2023
Özgür Aras'ın Harbiye'de açtığı 'EV'de İrem Derici’nin isteği üzerine önceki akşam 90'lar partisi verildi.
Özgür Aras'ın Harbiye'deki 'ev'i

Özgür Aras'ın Harbiye'deki 'ev'i

19.11.2023
90’lı yıllarda sadece Türkçe müzik çalan mekanlar çok ama çok moda olmuştu.
Yeni top modelimiz

Yeni top modelimiz

18.11.2023
Size önümüzdeki dönemin en önemli modelleri arasında adını çok duyacağımız, çok konuşacağımız Ceren Aras’tan bahsetmek istiyorum. 20 yaşındaki Ceren kısa sürede müthiş kariyer başarılarına imza attı. Şimdiden uluslararası defilelerin aranılan ismi haline geldi. Paris, Milano ve Dubai moda haftalarında dünyaca ünlü markaların defilelerinde podyuma çıktı.
Eski usul demet

Eski usul demet

11.11.2023
Demet Akalın, yeni albümü için harekete geçti. Daha önce yaptığı ‘Kusursuz 19’ ‘Giderli 16’ gibi büyük bir albüm hazırlığına giren Akalın, en az 10 yeni, 2 cover şarkıyı dinleyicilerle buluşturacak. Albüm 2024 yılı içinde çıkacak.
Horon tepti, halay çekti

Horon tepti, halay çekti

1.11.2023
29 Ekim coşkusu en çok meydanlarda yaşandı...
Harbiye'de bir showgirl

Harbiye'de bir showgirl

11.10.2023
Cumartesi günü İrem Derici’nin pazartesi yani önceki akşam Harbiye Açık Hava’da vereceği konserde bizi büyük bir şovun beklediğini yazmıştım...
Nazar değmez inşallah

Nazar değmez inşallah

20.05.2023
İrem Derici spor eğitmeni sevgilisi Atakan Işıktutan’ı yere göğe sığdıramıyor. En son demiş ki “5 gün yıkanmasa bile bebek gibi kokuyor”. Daha önce de ne kadar aşık olduğunu adeta haykırmıştı. Benden bir uyarı, nazar değer vallahi.
Bu işin başı saygı

Bu işin başı saygı

15.04.2023
Geçen hafta yeni nesil ünlülerin özellikle oyuncuların şımarıklıklarının konuşulduğu bir sohbete dahil oldum. Büyük gazetelerden birinde çalışan arkadaşım ünlü bir oyuncudan yarım saatlik bir röportaj için randevu alıyor.
Samimi itiraflar

Samimi itiraflar

25.03.2023
Edis yeni şarkısı ‘Bana mı?’ ile sadece sound olarak değil kariyerinde de yeni bir yola girdiğinin sinyallerini verdi. Hayranlarıyla sıkı bir bağı bulunan popçu onlardan gelen soruları yanıtlarken ‘Bana mı?’nın hayatının bir dönem soundtrack’i olduğunu söyleyip “Beni mi yoksa herkesin sevdiği beni mi seviyorsun” diye sorular sorduğunu söyledi.
Simge Sağın'dan Mauro Icardi açıklaması

Simge Sağın'dan Mauro Icardi açıklaması

23.03.2023
Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, iki gündür şarkıcı Simge Sağın ile anılıyordu. Dünyaca ünlü futbolcu Instagram'dan eski eşi Wanda Nara ile barıştığını ilan etti. Ardından ünlü şarkıcı Simge Sağın Instagram hesabından şarkısının 'Ne güzel yalanmış, bir güzel inanmışım' bölümünü paylaştı. Simge Sağın, önceki akşam menajeri Özgür Aras’ın düzenlediği etkinliğe katıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, çok konuşulan olayla ilgili açıklama yaptı.
Menajer değiştirdi

Menajer değiştirdi

4.03.2023
Aleyna Tilki, menajeri Özgür Aras ile iş ilişkisini sonlandırma kararı aldı. Yıldız Tilbe, Hadise, Gülşen gibi isimlerin menajerliğini yapan Haluk Şentürk ile el sıkıştı.
Rengarenk bir kariyer

Rengarenk bir kariyer

4.02.2023
O ünlülerin menajeri, basın danışmanı, sırdaşı, dostu, iş arkadaşı. Aslında kendisi çalıştığı bazı ünlülerden daha şöhretli. Özgür Aras, kariyerinin 30’uncu yılını kutluyor.
Onurr'un gecesi

Onurr'un gecesi

1.02.2023
Onurr’u, tam adıyla Onur Özdemir’i 2008’de ilk ve son albümleri çıkan Sakin grubunun solisti olarak tanımıştık. Daha sonra mikrofonu bıraktı ama müthiş şarkılar yazıp Sezen Aksu, Ferhat Göçer, Ebru Gündeş, Murat Dalkılıç, Ayşe Hatun Önal, Hadise, Mustafa Ceceli, Simge, Murat Boz ve Gülşen gibi isimlere verdi. Sonra solo kariyerine Onurr adıyla sıfırdan başladı ve birkaç single’ın ardından 2017’de ilk albümünü çıkardı.
İhanet en yüzsüzü

İhanet en yüzsüzü

16.05.2022
Son bir haftadır Cem Belevi’nin İrem Derici’yi aldatma haberleri üzerine neredeyse yazılmayan kalmadı. İhanetin en yüzsüz halini hep birlikte izledik. Biz ne kadar yorum yaparsak yapalım İrem Derici’nin yaşadığı hayal kırıklığını düşününce çok zor olsa gerek. Tam bunları yazarken İrem’in çok yakın bir arkadaşı aradı.
Akrep Nalan neden öldü? Kaç yaşında vefat etti? Akrep Nalan'ın hayatı ve şarkıları

Akrep Nalan neden öldü? Kaç yaşında vefat etti? Akrep Nalan'ın hayatı ve şarkıları

4.03.2022
Akrep Nalan’ın vefat haberi hem müzik dünyasını hem de hayranlarını yasa boğdu. 90’lı yılların sevilen sanatçısı Akrep Nalan “Karlar Düşer” isimli şarkısıyla pek çok kişinin duygularını dile getirirken, aynı zamanda unutulmaz isimler arasına girmişti. Peki, Akrep Nalan kimdir, gerçek ismi nedir? Akrep Nalan neden öldü, kaç yaşındaydı, hastalığı neydi? İşte hayatı ve biyografisi…
Nurseli İdiz, 4 bin lira manevi tazminat ödeyecek

Nurseli İdiz, 4 bin lira manevi tazminat ödeyecek

15.02.2022
Menajer Özgür Aras’ın, bir televizyon programında kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle oyuncu Nurseli İdiz’e açtığı manevi tazminat davasında mahkeme, İdiz’in 4 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti.
Minik konsey

Minik konsey

16.04.2021
Bu haftaki konseyde, çalışmadığı yıldız kalmayan, ünlü iletişim danışmanı Özgür Aras’layız. O iyimser kişiliğiyle son derece pozitif ve romantik yorumlar yaparken ben yine sadece gerçeklere odaklandım!
Defne Joy Foster mezarı başında anıldı

Defne Joy Foster mezarı başında anıldı

2.02.2021
Oyuncu Defne Joy Foster ölümünün 10'uncu yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. 2011 yılında hayatını kaybeden Defne Joy Foster'in anma törenine yapımcı Özgür Aras, avukatı Ayşegül Mermer, yakınları ve sevenleri katıldı. Pandemi nedeniyle anmaya katılamayan ve Aydın'da yaşayan annesi Hatice Foster ise, video konferans ile anmaya katılarak Foster'ın sevenleri ile konuştu. Hatice Foster, 'Allah hepinizden razı olsun. Allah dualarınızı kabul etsin. Hepinizi çok seviyorum' dedi.
Bülent Ersoy'dan anlamlı cevap: İnsanları bacak arasıyla değerlendirmeyin

Bülent Ersoy'dan anlamlı cevap: İnsanları bacak arasıyla değerlendirmeyin

9.01.2021
Özdemir Erdoğan POSTA’dan Alev Gürsoy Cimin’e verdiği röportajda “Bülent Ersoy çok namusluydu, çünkü kadın oldu. Yani erkek çocuklara kötü örnek olmadı. ‘Ben böyle hissediyorum’ dedi ve gitti kadın oldu. Ama Zeki Müren kötü bir rol modeldi. Onu izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı” demişti. Özdemir Erdoğan’ın söylediklerine tepkiler çığ gibi büyüdü. Ünlü isimler de bu sözlere karşı açıklama yaptı. En büyük tepki de Bülent Ersoy’dan geldi.
Gülben Ergen corona virüse yakalandı

Gülben Ergen corona virüse yakalandı

22.12.2020
Gülben Ergen'in 10 gün önce corona virüse (Covid-19) yakalandığı öğrenildi. Ergen, tedavi sürecini evinde geçirirken corona virüsün ağır semptomlarına maruz kalmadı.