Erkeklerin özgüvenini zedeleyen şeyler

Erkeklerin özgüvenini zedeleyen şeyler

12.06.2023
İlişkiler bazı zamanlarda çok zor dönemlerden geçebilir. Çiftler birbirini anlama konusunda başarılı olamayabilirler. Çiftler arasında yaşanan anlaşmazlıklar ve sorunlar çözüme kavuşamadığında ve sorunların üstü kapatıldığında ilişkiler çıkmaza girebilir. Özellikle de karşı tarafı kırmamak adına kullanılan bazı ifadeler özgüveni zedeleyebilir.
Özgüven eksikliği yaşıyor olabilirsiniz! Bu ipuçlarına dikkat

Özgüven eksikliği yaşıyor olabilirsiniz! Bu ipuçlarına dikkat

22.09.2023
Özgüven kaybı yaşadığınızda kendinizi mutsuz ve çaresiz hissedersiniz. Özgüven kaybı yaşamanızın pek çok sebebi olur. Günlük hayatın stresi ve toplumsal baskı özgüven kaybının en önemli sebepleri arasında yer alır. Genellikle özgüven kaybı kişiden kişiye çok farklılık gösterir. Ancak özgüven kaybının net olan işaretleri de vardır. Bu ipuçlarına göz atarak özgüven kaybı yaşayıp yaşamadığınızı anlayabilirsiniz.
Özgüven  kazanmak için ne yapmak gerekir?

Özgüven kazanmak için ne yapmak gerekir?

2.11.2022
Yaklaşık 20 yıl öncesine kıyasla, özellikle internet, sosyal medya ve teknolojinin gelişimi ile toplum olarak daha aktif, daha sosyal ve daha girişken hale geldiğimizi söyleyebiliriz. Günümüzde gerek iş hayatın da, gerek sosyal ortamlarda yaşadığımız bu değişim, bizleri zaman zaman zorlayabiliyor.
Aşkın düşmanı kıskançlıktan nasıl kurtulmalıyız?

Aşkın düşmanı kıskançlıktan nasıl kurtulmalıyız?

9.07.2020
Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz; "Kadınlar, Erkekler ve Aşk" özel ekinde Posta okuyucuları için anlattı...