Palu Ailesi davasında karar çıktı!

Palu Ailesi davasında karar çıktı!

13.02.2020
"Palu ailesi" olarak bilinen davada, tutuklu sanık Tuncer Ustael ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıl hapis, diğer tutuklu 5 aile üyesi ise 8 yıl 4 ay ile 12 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı. Ustael son savunmasında cinayetle bir ilgisi olmadığını savunarak, "Ben hepsinden şikayetçiyim. Herkes Allah’ından bulsun, kimseye hakkımı helal etmiyorum" dedi.
Palu ailesi, 4.kez hakim karşısına çıktı

Palu ailesi, 4.kez hakim karşısına çıktı

21.11.2019
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 11 yıl önce kaybolan Meryem Tahnal'ın öldürülmesine ilişkin tutuklanan, kamuoyunda "Palu ailesi" olarak bilinen 6 kişinin yargılanmasına devam edildi. Duruşmada ifadesi okunan Tahnal, eniştesi Tuncer Ustael'in annesini darp ettiğini anlatarak, "Sanıkların hepsinin psikolojisi bozuktu. Annemin vefatından sonra onlardan şiddet gördüm. Daha sonra evden kaçtım'' dedi.
Palu ailesi kimdir? Nereli?

Palu ailesi kimdir? Nereli?

7.04.2019
Palu ailesi Müge Anlı'ya çıktığı ilk günden bu yana Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Programda gün yüzüne çıkan her bir skandal günlerce konuşulmuştu. Şimdi Palu ailesinin yargılanmasına 8 Nisan Pazartesi günü başlanacak. Peki, Palu ailesi kimdir?