Pelin Akil’den ikizleriyle pankek tarifi paylaşımı

Pelin Akil’den ikizleriyle pankek tarifi paylaşımı

16.01.2021
Pelin Akil, ikizleri Alin ve Lina ile mutfakta eğlenerek tarif hazırladı. Çocuklarıyla beraber pankek hazırlayan Akil, sosyal medyadan yaptığı paylaşımına not olarak tarifi eklemeyi de unutmadı. Ve videoya bu notu ekledi. ‘Valla bu Reels’te daha uzmanlaşamadım. Bu sabahtan bu güzel anlar, hatta dakikalar öncesinden, hava daha ağarmamışken miniklerimle yaptığımız pankek maceramıza seyircimiz olun. Valla müzik bile koymadım biz çok eğlendik. Çok da güzel oldu.’ dedi.
Pankek nasıl yapılır? Pankek tarifi, yapılışı, malzemeler, püf noktaları

Pankek nasıl yapılır? Pankek tarifi, yapılışı, malzemeler, püf noktaları

12.12.2020
Hafta sonu kahvaltıları genellikle imrenerek ve özenle hazırladığımız kahvaltılar olur. Durum böyle olunca soframızda farklı lezzetler arayışına giriyoruz. Aslında tadı adına göre oldukça bilindik olan pankek tarifi hem pratik hemd e hızlı şekilde hazırlayabilirsiniz. Kahvaltı düşkünleri pankek nasıl yapılır merak ediyor. Kolayca hazırlayabileceğiniz pankek tarifi, yapılışı, malzemeler, püf noktası...
Kahvaltının vazgeçilmezi: Pancake tarifi

Kahvaltının vazgeçilmezi: Pancake tarifi

19.06.2020
Hafta sonu kahvaltıları genellikle imrenerek özenle hazırladığımız kahvaltılar olur. Durum böyle olunca soframızda farklı lezzetler arayışına giriyoruz. Aslında tadı adına göre oldukça bilindik olan pancake tarifi hem pratik hemde hızlı şekilde hazırlayabilirsiniz. Bu hafta sonu kahvaltı hazırlarken "Pancake tarifi, pancake nasıl yapılır?" diye düşünüyorsanız en lezzetli pancake tarifi haberimizde.
Kahvaltıya ne yapabilirim? Pratik kahvaltı tarifleri

Kahvaltıya ne yapabilirim? Pratik kahvaltı tarifleri

11.01.2020
Kahvaltı günlük öğünler arasında en önemlisidir. Hafta sonu kahvaltıları bütün bireylerin evde olması nedeniyle daha özenerek hazırlanır. Bu hafta sonu kahvaltı hazırlarken farklı alternatifler arıyor fakat ne yapacağınızı bilemiyorsanız haberimiz tam size göre... Birbirinden lezzetli tarifler bulabileceğiniz kahvaltıya ne yapabilirim diye düşünmenize çözüm olacak pratik kahvaltı tarifleri için haberimize bakın.