27 yaşındaki kayıp şarkıcının cansız bedeni bulundu!

27 yaşındaki kayıp şarkıcının cansız bedeni bulundu!

9.12.2022
Hiphop şarkıcısı Nesly Monterroso, 3 gündür her yerde aranıyordu. Genç yıldızdan kötü haber geldi. 27 yaşındaki Nesly Monterroso'nun cansız bedeni, terk edilmiş bir otomobilin bagajında, varilin içinde ölü olarak bulundu.
Güneş: A planım müzik

Güneş: A planım müzik

14.05.2021
Rap’in yükselişiyle birlikte, yakın akrabaları HipHop ve RnB gibi türlerin kadın müzisyenleri de seslerini daha çok duyurmaya başladı. Uzi ile yaptıkları ‘Dua’ şarkısı Youtube’da 15 milyondan fazla tıklanan Güneş 21 yaşında olmasına rağmen sesi ve tarzıyla birçok deneyimli isme taş çıkartacak yetenekte. Tüm şarkılarını kendisi yazan Güneş, Bahoz ve Baran ile işbirliği yaptığı ‘On My Way’ şarkısındaki İngilizce vokalleriyle müziğini uzun vadede uluslararası arenaya da rahatlıkla taşıyabileceğini gösteriyor. Uğur Alkapar / ugur.alkapar@posta.com.tr
Breakdans dünyasını fetheden The Flying Steps'in dans serüveni

Breakdans dünyasını fetheden The Flying Steps'in dans serüveni

23.07.2020
1970’li yılların başında ABD’de başlayan ve bir fırtına gibi bütün dünya gençliğini etkisi altına alan breakdans (breaking), son yıllarda hem bir dans hem de bir spor dalı olarak öne çıkıyor. O kadar ki çok yakında breakdansçıları Olimpiyatlar’da birer atlet olarak yarışırken görmek mümkün. Breakdans (breaking) dünyasının en başarılı isimlerinden birisi olan The Flying Steps’in dans macerasını anlatan ‘Follow The Steps’ isimli belgesel yayınlandı.