Geleceğin ‘yönetici’ adaylarını yetiştiriyor

Geleceğin ‘yönetici’ adaylarını yetiştiriyor

7.12.2020
Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi’nin (SBM) geleceğin yönetici adaylarını keşfedip, yetiştirme amacıyla hayata geçirdiği ‘SBM Dahi Genç Yetenek Programı’ büyük ilgi gördü. 800 üniversite öğrencisi programa başvuruda bulundu. Çeşitli sınavlar ve mülakatlar sonucun da 5 MT adayı, 10 stajyer adayı programa kabul edildi. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi (SBM) Yönetim Destek Direktörü Alpay Sirek; “Geleceği yönetici adaylarını yetiştiriyoruz” dedi.
Dahi gençleri sigorta sektörüne kazandıracak

Dahi gençleri sigorta sektörüne kazandıracak

13.10.2020
Sigorta sektörü genç yeteneklerin sektöre kazandırılması için harekete geçti. Bir taraftan şirketler bu konuda önemli projelere imza atarken, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi (SBM) de Dahi Genç Yetenek Programı ile geleceğin yönetici adayları keşfedip, yetiştirecek. Başta bilgisayar ve yazılım mühendislikleri başta olmak üzere üniversitelerin üçüncü veya dördüncü sınıf öğrencilerinin kabul edildiği SBM Dahi Genç Yetenek Programı için başvurular tamamlandı. Dahi gençler belirlendi.
SBM ne demek? Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi nedir?

SBM ne demek? Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi nedir?

3.07.2020
Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi sigorta yaptıranların karşısına mutlaka çıkar. Peki Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi nedir? Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi'nin amacı nedir?