Sevgililer Günü 2021

Sevgililer Günü 2021 Haberleri

Son dakika sevgililer günü 2021 haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sevgililer günü 2021 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sevgililer günü 2021 haber sayfamızda...
14 Şubat Sevgililer Günü'nü yalnız geçireceklere 5 tavsiye

14 Şubat Sevgililer Günü'nü yalnız geçireceklere 5 tavsiye

14.02.2021
Çoğu bekarın korkulu rüyası haline gelen Sevgililer Günü, gittikçe yaklaştı. Peki 14 Şubat'tan bu kadar korkmak ne kadar doğru? Elbette değil... Şimdi sizlere vereceğimiz tavsiyelerle sevgiliniz olmadan da mutlu ve keyifli bir gün geçirme şansını yakalayacaksınız. İşte Sevgililer Günü'nü yalnız geçireceklere 5 tavsiye.
İlişkinizin süresine göre karar verin: Sevgililer Günü’nde hangi takıyı almalıyım?

İlişkinizin süresine göre karar verin: Sevgililer Günü’nde hangi takıyı almalıyım?

10.02.2021
Sevgililer Günü’nde hediye olarak takı almayı planlıyor, ancak nasıl bir parça alacağınıza hala karar veremediyseniz, tavsiyelerimize kulak vermenizde fayda var. Seçeceğiniz takıya ilişkinizin uzunluğuna göre karar vermeye ne dersiniz? Örneğin; 3 veya daha kısa süreli bir ilişki için hediye olarak alınabilecek en ideal takı küçük küpe. 10 yıl ve daha uzun bir ilişkiniz varsa yüzük ya da kolye almanız daha doğru olur. 3-5 yıl arasındaki ilişkiler içinse baş harflerinizin bulunduğu monogramlı takılar ideal bir seçim.
Yeni sevgiliye alınabilecek 8 hediye

Yeni sevgiliye alınabilecek 8 hediye

8.02.2021
Uzun zamandır hoşlandığınız belki de bir anda hayatınıza giren biriyle sevgili oldunuz. Daha yenisiniz ve 14 Şubat Sevgililer Günü de yaklaşıyor. Birbirinizi henüz yeni tanımaya başladığınızı da varsayacak olursak, hediye seçmek biraz zor olabilir. Evet, uzun zamandır birlikte olan çiftlerin birbirine hediye seçmesi daha kolay oluyor. Meraklanmayın, önünüzde birbirinizi tanıyacağınız daha çok uzun zaman var :) Şimdilik yeni sevgiliniz için en ideal 8 hediye şöyle:
Teknoloji bağımlısı sevgiliye alabileceğiniz 7 Sevgililer Günü hediyesi

Teknoloji bağımlısı sevgiliye alabileceğiniz 7 Sevgililer Günü hediyesi

7.02.2021
Teknoloji bağımlısı bir sevgiliniz varsa, hediye çeşitlerinin oldukça fazla olduğunu söylememiz gerekiyor. Ne de olsa teknoloji her geçen gün gelişiyor ve her geçen gün yeni bir ürün piyasaya sürülüyor. 14 Şubat yaklaşırken kendimizi teknolojinin romantik kollarına bırakmanın vakti geldi. Teknoloji bağımlısı sevgililere özel seçtiğimiz 7 Sevgililer Günü hediyesine bir göz atmanızda fayda var.
Sevgililer Günü'ne özel 12 nail art önerisi

Sevgililer Günü'ne özel 12 nail art önerisi

3.02.2021
Sevgililer Günü'nde şık görünmek herkesin bir durum. Giyim, saç ve makyajın yanı sıra, tırnaklarının da göz kamaştırmasını isteyenler burada mı? O halde sizin için seçtiğimiz Sevgililer Günü'ne özel nail art modellerine bir göz atmak isteyebilirsiniz. Kimisi zor, kimisi pratik ama her durumda göz kamaştırıcı bu modeller aklınızı başınızdan alacak :)
Sabiha Gökçen'e 2. pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sene sonunda 37 milyon yolcu ağırlayacak

Sabiha Gökçen'e 2. pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sene sonunda 37 milyon yolcu ağırlayacak

25.12.2023
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2. Pist Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. 'Sabiha Gökçen Havalimanı'nın trafiği sürekli artıyor' diyen Erdoğan, '2021 yılında 181 bin uçuşla 25 milyon yolcuyu ağırladı. 2022'de bu sayı 31 milyona ulaştı. 2023'ün ilk 11 ayında 208 bin uçuşla yolcu sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 21'lik artışla 34 milyona yükseldi. İstanbul ve Antalya havalimanlarının ardından en çok trafik olan 3. havalimanı. Sene sonunda 37 milyonu aşmasını öngörüyoruz.' dedi.
3 kadın, dolandırıcı sevgililerini hapse attırıp tatile çıktı

3 kadın, dolandırıcı sevgililerini hapse attırıp tatile çıktı

31.05.2023
Çin'de 3 kadın, aynı kişi tarafından dolandırıldıklarını anlayınca plan yaptı. Dolandırıcıyı hapse yollayan kadınlar, ardından yakın arkadaş olup birlikte tatile çıktı. Dolandırıcının itirafları ise çileden çıkaran cinsten.
Akşam Postası | 11 Haziran 2022

Akşam Postası | 11 Haziran 2022

11.06.2022
Akşam Postası yine kapını çalıyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van'da toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu - Bakan Soylu: 781 mahalle tüm yabancılar için ikamete kapatıldı -  Ankara'da şiddetli yağmur; yollar göle döndü, evleri su bastı- Daha fazlası için Akşam Postası.
Boşanmasını kutlamak için lokma döktürdü

Boşanmasını kutlamak için lokma döktürdü

3.04.2022
Orkide Peksev, boşanmasını kutlamak için lokma döktürdü. “Boşandım kurtuldum” yazılı tabelanın önünde verdiği pozu Instagram’da paylaştı. Size Orkide’nin hikayesini anlatacağım bu hafta.
Demet Özdemir'den yüzük çıkışı

Demet Özdemir'den yüzük çıkışı

19.03.2022
2021'in sürpriz aşıkları Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un, bu yaz nikah masasına oturmaları bekleniyor. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde şarkıcının evlilik teklifine 'Evet' cevabını veren Özdemir, Beyoğlu'nda nişanlısı ile görüntülendi. Düğün tarihi ve fiyatıyla evlilik teklifinin önüne geçen tektaş yüzük hakkında konuştu.
Akşam Postası | 16 Şubat 2022

Akşam Postası | 16 Şubat 2022

16.02.2022
Akşam Postası yine kapını çalıyor! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, koronavirüse yakalandı. - Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV indirimi açıklaması: 1-2 ay içinde rafların nasıl düzeldiğini göreceğiz. -Can Göktuğ Boz’un akıl sağlığı yerinde mi? Samuray kılıcıyla vahşette karar! - NATO ve Kremlin arasında gerilim: Rusya uyarı yapmadan işgal başlatabilir. Daha fazlası için Akşam Postası.
Sevgililerden hediye tüyoları

Sevgililerden hediye tüyoları

28.01.2022
"14 Şubat Sevgililer Günü"ne sayılı günler kala teknoloji tutkunu pek çok çift ile bir araya geldik ve eşleri yanlarında yokken onlara ‘Size ne hediye alınsa hoşunuza giderdi?’ ve ‘Siz ona ne almayı düşünüyorsunuz?’ sorularını yönelttik. Aldığımız yanıtlar, işin en stresli kısmı olan hediye seçiminde akla gelmeyen önemli alternatifler sundu. Ortak nokta ise tamamen ihtiyaçlara yönelik. Tercihler arasında pahalı hediyeler neredeyse hiç yok.
Sevgililer gününün tarihsel yolculuğu

Sevgililer gününün tarihsel yolculuğu

14.02.2021
Aşk ve tutkulu dolu sevgililer gününden herkese merhaba. Kutlanılan her günün ve klasikleşen ritüellerin kaynağını kişilik olarak hep merak etmişimdir. Kökenini araştırıp, öğrendikten sonra genellikle akıl ve kalp süzgecimden geçiriyor, sonrasında ya içselleştirip devam ettiriyorum, ya da tebessümle sadece izliyorum… // BÜŞRA EFE
Akşam Postası | 9 Şubat 2021

Akşam Postası | 9 Şubat 2021

9.02.2021
Akşam Postası yine kapını çalıyor! İzmir'in Urla açıklarında 4.4 büyüklüğünde deprem oldu. Mutasyonlu virüs nedeniyle izolasyon süresi 10 güne yükseltildi. İstanbul'da beklenen kar yağışı için gün ve saat verildi. Daha fazlası için Akşam Postası.
Akşam Postası | 4 Şubat 2021

Akşam Postası | 4 Şubat 2021

4.02.2021
Akşam Postası yine kapını çalıyor! Türkiye'nin nüfusu belli oldu. 4 gencin ölümünde kriminal rapor çıktı. 1.3 milyon esnafın kredi borcu ertelendi. Daha fazlası için Akşam Postası.