Sezin Akbaşoğulları

Sezin Akbaşoğulları Haberleri

Son dakika Sezin Akbaşoğulları haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sezin Akbaşoğulları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sezin Akbaşoğulları haber sayfamızda...
Atatürk ve Fatih aynı sahnede

Atatürk ve Fatih aynı sahnede

11.09.2023
Özen Yula’nın yazıp yönettiği, Fahir Atakoğlu’nun müziklerini yaptığı ‘100’ adlı gösteri önceki akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda sahnelendi.
Tetikçinin Oğlu dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Fox TV Tetikçinin Oğlu nerede çekiliyor?

Tetikçinin Oğlu dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Fox TV Tetikçinin Oğlu nerede çekiliyor?

12.04.2023
Tetikçinin Oğlu dizisi ilk bölümü ile Fox TV ekranlarında yerini aldı. Konusu ve oyuncuları ile dikkat çeken dizinin nerede çekildiği de izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Timuçin Esen, Şevket Çoruh ve Sezin Akbaşoğulları gibi usta oyuncuları kadrosunda bir araya getiren yeni dizi Tetikçinin Oğlu ile ilgili detaylar…
O Kız dizisi final mi yapıyor, neden final yapıyor? O Kız dizisi neden bitiyor?

O Kız dizisi final mi yapıyor, neden final yapıyor? O Kız dizisi neden bitiyor?

15.03.2023
Kanal D'nin sevilen dizisi O Kız 15 Mart Çarşamba akşamı final bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Kanal D'nin 2022-2023 sezonu dizilerinden O Kız'ın toplamda yayınlanan bölüm sayısı final bölümüyle birlikte 24 oluyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer gibi önemli isimler rol alıyor. O Kız dizisi final mi yapıyor, neden final yapıyor? O Kız dizisi neden bitiyor?
O Kız 24. bölüm  final bölümü Kanal D full tek part izle

O Kız 24. bölüm final bölümü Kanal D full tek part izle

15.03.2023
Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi O Kız, bu akşam final bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi final bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 24. bölüm izleme linki haberimizde.
O Kız 23. bölüm Kanal D izle

O Kız 23. bölüm Kanal D izle

8.03.2023
Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 23. bölüm izleme linki haberimizde.
O Kız 22. bölüm Kanal D  izle

O Kız 22. bölüm Kanal D izle

1.03.2023
Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 22. bölüm izleme linki haberimizde.
O Kız 21. bölüm Kanal D  izle

O Kız 21. bölüm Kanal D izle

22.02.2023
Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 21. bölüm izleme linki haberimizde.
O Kız 20. bölüm Kanal D izle

O Kız 20. bölüm Kanal D izle

1.02.2023
Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 20. bölüm izleme linki haberimizde.
O Kız 19. bölüm Kanal D izle

O Kız 19. bölüm Kanal D izle

25.01.2023
Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 19. bölüm izleme linki haberimizde.
O Kız 18. bölüm Kanal D izle

O Kız 18. bölüm Kanal D izle

18.01.2023
Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 18. bölüm izleme linki haberimizde.
O Kız’dan duygusal tanıtım

O Kız’dan duygusal tanıtım

13.01.2023
Kanal D ekranlarında her çarşamba günü yayınlanan O Kız dizisinin yeni bölüm tanıtımına Kadir ve Melek’in romantik karşılaşması damga vurdu.
O Kız 17. bölüm Kanal D izle

O Kız 17. bölüm Kanal D izle

11.01.2023
Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 17. bölüm izleme linki haberimizde.
O Kız 16. bölüm Kanal D canlı izle

O Kız 16. bölüm Kanal D canlı izle

4.01.2023
Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 16. bölüm izleme linki haberimizde.
O Kız 15. bölüm Kanal D izle

O Kız 15. bölüm Kanal D izle

28.12.2022
Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 15. bölüm izleme linki haberimizde.
O Kız 14. bölüm Kanal D canlı izle

O Kız 14. bölüm Kanal D canlı izle

21.12.2022
Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 14. bölüm izleme linki haberimizde.
O Kız 13. bölüm Kanal D izle

O Kız 13. bölüm Kanal D izle

14.12.2022
Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 13. bölüm izleme linki haberimizde.
O Kız 12. bölüm Kanal D izle

O Kız 12. bölüm Kanal D izle

7.12.2022
Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 12. bölüm izleme linki haberimizde.
Erkan Petekkaya ve Rojda Demirer’den göz dolduracak tango performansı

Erkan Petekkaya ve Rojda Demirer’den göz dolduracak tango performansı

6.12.2022
Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği dizisi O Kız, yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor.
O Kız Kanal D 11. bölüm izle

O Kız Kanal D 11. bölüm izle

30.11.2022
Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 11. bölüm izleme linki haberimizde.
O Kız Kanal D 10. bölüm izle

O Kız Kanal D 10. bölüm izle

23.11.2022
Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 10. bölüm izleme linki haberimizde.
O Kız Kanal D 9. bölüm izle

O Kız Kanal D 9. bölüm izle

16.11.2022
Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 9. bölüm izleme linki haberimizde.
O Kız Kanal D 8. bölüm izle

O Kız Kanal D 8. bölüm izle

9.11.2022
Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 8. bölüm izleme linki haberimizde.
Ali Öner 'Doruk' karakteri ile O Kız’da

Ali Öner 'Doruk' karakteri ile O Kız’da

8.11.2022
Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği çok izlenen dizisi O Kız, her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Başrollerini Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Cengiz Orhonlu ve Sezin Akbaşoğulları'nın paylaştığı diziye yakışıklı oyuncu Ali Öner dahil oldu.
O Kız, yine çok izlenen bir bölümle ekrana geldi

O Kız, yine çok izlenen bir bölümle ekrana geldi

3.11.2022
Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği çok izlenen dizisi O Kız, yeni bölümü ile ekrana geldi. 20+ABC1’de günün en çok izlenen dizisi olan O Kız’ın yayınlanan bölümü yine izleyiciden tam not aldı.
O Kız Kanal D 7. bölüm izle

O Kız Kanal D 7. bölüm izle

2.11.2022
Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D 7. bölüm O Kız izleme linki haberimizde.