İzlerken gözyaşlarınızı tutmakta zorlanacağınız 10 dram filmi

İzlerken gözyaşlarınızı tutmakta zorlanacağınız 10 dram filmi

24.12.2020
Duygusal olarak zor günler geçirdiğimizde bazen içimizi bir türlü boşaltamaz, ağlayamayız. Böyle zamanlarda en kolay bulunan ilaç bir film izleyip kendimizi mendillerin kollarına bırakmaktır. İşte izlerken göz yaşlarınızı tutamayacağınız, hatta hüngür hüngür ağlayacağınız 10 dram filmi!
Son 15 yılın en iyi 10 romantik komedisi

Son 15 yılın en iyi 10 romantik komedisi

19.12.2020
Karantina döneminde partnerinizle izleyip kendinizle ilişki kuracağınız filmler arıyorsanız en iyi seçenek genelde romantik komediler. "Ancak rastgele bir şey açmak istemiyorum, hem yeni hem iyi olsun" diyorsanız, son yılların en iyi romantik komedilerini derledik.
Eve kapanmışken izlenebilecek film önerisi – Altına Hücum CinePost Bölüm 5

Eve kapanmışken izlenebilecek film önerisi – Altına Hücum CinePost Bölüm 5

2.05.2020
Altına Hücum 1925 ABD yapımı sessiz komedi filmidir. Altın aramak için yola koyulan bir adamın hikayesini anlatan filmin özgün adı The Gold Rush olarak geçiyor. Altın aramak için Klondike altın madenleri bölgesine giden ‘The Tramp’, burada çeşitli insanlık dramıyla ve zorluklarla karşılaşır. Kötü hava koşulları nedeniyle bir kulübede başka bir altın arayıcısı ve kaçak bir mahkumla yolları kesişen Şarlo kısa zamanda trajik olaylara şahit olur. Yapıt aynı zamanda Charlie Chaplin’in en önemli filmlerinden biridir. Filmin devamını ve içeriğini sinema kurdu Batuhan Kalaycı’dan dinleyelim.
IMDb puanlarına göre son 20 yılın en tat kaçıran filmleri

IMDb puanlarına göre son 20 yılın en tat kaçıran filmleri

27.04.2020
Karantina döneminde evde olduğumuz günlerde internete her girdiğimizde yeni bir film listesiyle karşılaşıyoruz. Ancak evdeki ruh halimizi düzeltmek için bu filmlerin genellikle pozitif bezeli en iyi en iyi aşk filmleri ve en iyi romantik-komedi filmleriyle dolu olduğunu görüyoruz. İyi vakit geçirmekse her zaman eğlenerek ya da aşk ve sevgi dolu duygularla olabildiğini düşünmüyoruz. Bu nedenle, karantina günlerinde bazen yanımızdaki insanların bir anlık sıçramasıyla günümüzü yapabiliyoruz. izledikten sonraki iki gün tuvalete gece karanlığında tuvalete gitmeyi iki kere düşünmenize ya da su içmek günün ışımasını beklemenize neden olabilecek, IMDb puanlarına göre son 20 yılın en iyi (en korkunç) korku filmleri!
Eve kapanmışken izlenebilecek film önerisi – 3 Idiots CinePost Bölüm 4

Eve kapanmışken izlenebilecek film önerisi – 3 Idiots CinePost Bölüm 4

21.04.2020
Bollywood, Hindistan’daki Mumbai kaynaklı Hint dilindeki film endüstrisine verilen isim. Tamil, Telugu, Bengalce, Malayalam, Kannada’daki diğer Hint film endüstrileri ile birleştirildiğinde, üretilen filmlerin sayısı dolayısıyla dünyanın en büyük filmi olarak görülüyor. Filmlerinin satıştaki biletlerinden de anlaşıldığı gibi sinemaya rağbet çok fazla. Bu videomuzda Bollywood, oradan çıkmış bazı filmler ve oyuncuları üzerine konuştuk 3 Idiots da 2009 yapımı bir Bollywood filmi. Film, Hindistan'ın en iyi mühendislik okulundaki üç arkadaşın (Raju, Farhan ve Rancho) dostluklarını ve hayatını anlatırken eğitim sistemini eleştiriyor. Hindistan'da tüm zamanların (kendi yılına kadar) en yüksek gişe rekoru ve hasılatını yapan filmidir. Daha önce yine bir Aamir Khan filmi olan Ghajini tarafından elde edilen en yüksek gişe rekoru, bu film ile kırıldı. Film, yurtdışı pazarında da o tarihe kadar en yüksek hasılat yapan bollywood filmidir. Filmin başrol oyuncuları: Aamir Khan, Kareena Kapoor, Sharman Joshi, Boman Irani ve Madhavan. Filmin devamını ve içeriğini sinema kurdu Batuhan Kalaycı’dan dinleyelim.