Halka açık alanda cinsellik videoları bir travma nedeni olabilir!

Halka açık alanda cinsellik videoları bir travma nedeni olabilir!

21.06.2022
Son dönemde medyaya da yansıyan rahatsız edici boyuttaki görüntülerin cinsellik değil pornografi olarak adlandırılması gerektiğini belirten Psikiyatri Uzmanı Dr. Firdevs Seyfe Şen, halka açık alanlardaki bu davranışı cinsel sapkınlık olarak değerlendiriyor. Toplum içinde alenen bu gibi davranışların kişiyi değil toplumu da yakından ilgilendirdiğini kaydeden Dr. Şen, sosyal medyanın mahremiyeti ortadan kaldırarak teşhirciliğe özendirdiğini de vurguluyor. Günümüzde pek çok insanın yaşamını ancak seyredildiği ölçüde değerli hissettiğini, seyredilmek uğruna çılgınlıklar yapılabildiğini hatırlatan Dr. Şen, bu tip görüntülerin başta çocuklar ile ergenler olmak üzere halkta travmalara yol açabileceğine de dikkat çekiyor.
Ayrıldıktan sonra sosyal medyada ne yapmalı?

Ayrıldıktan sonra sosyal medyada ne yapmalı?

24.05.2020
Ayrılık süreci yeterince zor ve yıpratıcı değilmiş gibi ayrıldıktan sonra bir de 'Sosyal medyada nasıl davranmalıyım?' gerginliği var. Eski sevgilimi takibi bırakmalı mıyım? Fotoğrafları ne zaman silmeliyim? Eski sevgilimle fotoğrafları silmeli miyim? Artık 'ex'iniz olmuş sevgilinizle ilgili bitmek tükenmek bilmeyen sorular başlar. Peki ayrılıktan sonra sosyal medyada ne yapmalı? İşte cevapları!
Sosyal medya fenomeni Gaga Bulut kızları da öpüştürmüş

Sosyal medya fenomeni Gaga Bulut kızları da öpüştürmüş

8.05.2019
İzmir'de parayla kandırdığı erkek çocuklarını öpüştürüp, bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştığı gerekçesiyle 17 yıl hapis cezasına çarptırılan sosyal medya fenomeni ’Gaga Bulut’ lakaplı Bulut Altuğ, 17 yaşındaki 2 kız çocuğunu da öpüştürdüğü iddiasıyla hakim karşısına çıktı