'Süper Loto' talihlisi Gaziemir'den çıktı

'Süper Loto' talihlisi Gaziemir'den çıktı

16.04.2021
Süper Loto’nun 15 Nisan Perşembe günü yapılan çekilişinde 19 milyon 944 bin 580 TL İzmir’in Gaziemir ilçesine oynanan kupona çıktı. Kuponun oynandığı bayi, dördüncü kez büyük ikramiye kazandıran yer oldu.
Kendi kombinasyonunu oluşturdu, 750 bin TL kazandı

Kendi kombinasyonunu oluşturdu, 750 bin TL kazandı

14.08.2020
Sisal Şans, yılların geleneği Milli Piyango’nun büyük ikramiyesi 3 milyon TL olan ilk çekilişini 9 Ağustos günü gerçekleştirdi. Uzun süredir merakla beklenen çekişilin talihlilerinden biri de ikramiyenin isabet ettiği çeyrek biletin sahibi O.E oldu. Kendisine 750 bin TL’lik ikramiye kazandıran biletin hikayesini paylaşan talihli, bileti; eşinin ve oğlunun doğum gününü ait rakamları kombine ederek oluşturduğunu söyledi.
İzmir 20 milyon TL'nin sahibi olan talihliyi arıyor

İzmir 20 milyon TL'nin sahibi olan talihliyi arıyor

1.01.2020
Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi dün akşam gerçekleştirildi. 80 milyon TL'lik büyük ikramiye çeyrek bilete isabet edince, ikramiye dörde bölündü. Çeyrek biletin satın alındığı iller İzmir, Gaziantep, Bursa ve İstanbul olarak açıklandı. Bileti, seyyar olarak dolaşırken Balçova veya Narlıdere civarında sattığını tahmin ettiğini belirten Vedat Yiğit, kendisine de 4 bin TL'lik bilet ayırdığını, bu biletlere henüz bakmadığını belirterek, "İçimde büyük bir his vardı. Bu nedenle kendime 70-80 tane, 4 bin TL'ye denk gelecek kadar bilet ayırdım. Şu ana kadar da bakmadım biletlere." dedi.