Levrek balığını seviyorsanız, buğulama hali ile etinin nasıl daha da lezzetli olduğunu biliyorsunuzdur. İşte biz de sizin için bu tarifimizde mükemmel bir levrek buğulama yapılışını anlatacağız, aynı zamanda yanına sunum sırasında çok yakışacak özel bir ekmek üstü lezzet ekleyeceğiz. Memet Özer ile Mutfakta programından hatırlayacağınız Memet Özer, Posta.com.tr okuyucuları için mükemmel levrek buğulamanın sırlarını anlattı. İşte lezzetli levrek buğulama tarifi, malzemeleri ve püf noktaları...
TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de yarışmacılar 2. turu geçmek için levrek buğulama yaptılar. Ekran başındaki izleyiciler ise "levrek buğulama nasıl yapılır?" merak ediyor. Balığın en sevilen hali levrek buğulama tarifi, yapılışı, malzemeler, hazırlanışı ve püf noktası...