Prenses Beatrice üvey oğlu ile gösteriş yapıyor iddiası!

Prenses Beatrice üvey oğlu ile gösteriş yapıyor iddiası!

29.12.2022
İngiliz kraliyet ailesinin damadı olan iç mimar Edoardo Mapelli Mozzi ile eski nişanlısı ve meslektaşı Dara Huang'ın oğlu olan 6 yaşındaki Wolf Christopher ya da aile içindeki adıyla Wolfie. Skandallarıyla bilinen Prens Andrew ile Sarah Ferguson'ın evliliğinden dünyaya gelen büyük kızı Prenses Beatrice'in üvey oğlu. Wolfie kraliyet ailesinde hiç dışlanmıyor, diğer çocuklara ne yapılıyorsa aynısı ona da yapılıyor. Ancak bundan bile nem kapan bir kesim var. O kesim Prenses Beatrice'İn Wolfie'yi gösteriş yapmak için kullandığını iddia ediyor.
FETÖ parasıyla prenses düğünü

FETÖ parasıyla prenses düğünü

3.04.2022
FETÖ’cü eski milletvekili İlhan İşbilen’in eşi adına 1.1 milyon Sterlin aldığı ortaya çıkan İngiltere Prensi Andrew'un rüşvet skandalı büyüyor. Rüşvetin 750 bin Sterlin’i Andrew’un kızı Prenses Beatrice’e düğün hediyesi gibi gösterildi. Prenses Eugenie'ye gönderilen para da ‘doğum günü’ hediyesi olarak kayıtlara geçti.
Kraliyet ailesinin 11. varisi dünyaya geldi

Kraliyet ailesinin 11. varisi dünyaya geldi

21.09.2021
İngiltere'de Kraliyet ailesinde tahtın 11. sıradaki varisi, dünyaya geldi. Prenses Beatrice, Edoardo Alessandro Mapelli Mozzi ile olan evliliğinden ilk çocuğunu kucağına aldı.