Depremden etkilenen patilere Nestlé’den destek

Depremden etkilenen patilere Nestlé’den destek

4.04.2023
İyilik ve dayanışmayı hayatın her alanına yaymak üzere faaliyetlerini şekillendiren Nestlé Cares Çalışan Gönüllülük Kulübü, Nestlé Purina PetCare öncülüğünde 11 ili etkileyen deprem afetinden kurtarılan patili dostlar için bir araya geldi. 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde gönüllüler, Bursa’da yer alan Her Eve Bir Pati Derneği’nde (HEPAD) kulübe yapımından beslemeye kadar birçok alanda patili dostların yaşamlarını iyileştirdi.
Sağlıklı Adımlar EBA ile Türkiye’nin her ilinde!

Sağlıklı Adımlar EBA ile Türkiye’nin her ilinde!

6.11.2021
Nestlé Türkiye, T.C. Millî Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle 9 yıldır sürdürdüğü ve pandemi sürecinde dijital içeriklerini artırdığı Sağlıklı Adımlar projesinde yeni bir adım daha attı. Projenin ilk çizgi filmi “Sağlıklı Büyüyorum”, Türkiye’nin dört bir yanından öğrenci, veli ve öğretmenlerin kullanımına açılarak Eğitim ve Bilişim Ağı’nın (EBA) resmi internet sitesinde yayına alındı. Dijitalleşmenin gücüyle daha fazla çocuğa ulaşan Sağlıklı Adımlar projesini ve projenin hedeflerini Nestlé Türkiye Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Zeynep Sungu anlattı.
Dengeli beslenmenin olmazsa olmazı: Lifli gıdalar

Dengeli beslenmenin olmazsa olmazı: Lifli gıdalar

20.11.2020
Beslenme planlarımızda karbonhidrat, protein ve yağlara yer vermenin ve bunları dengeli tüketmenin önemi hemen hemen hepimizin bildiği bir konu. Ancak en az onlar kadar önemli olan lifleri yeteri kadar tanımıyor, tükettiğimiz bazı yiyecekler bol lifli olsa da biz bilmiyoruz. Peki nereden başlayacağız, nasıl devam edeceğiz? İşte lifli beslenme rehberi…
Bakan Varank yatırım müjdesini verdi

Bakan Varank yatırım müjdesini verdi

30.10.2020
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Nestle, Bursa'da ülkemizin ilk medikal beslenme fabrikasının temellerini atıyor. Bu tesis, Nestle'nin 2011 yılından bu yana ülkemize yaptığı en büyük yatırım olacak" dedi.