Yemek Tarifleri

Yemek Tarifleri Haberleri

Son dakika yemek tarifleri haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yemek tarifleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yemek tarifleri haber sayfamızda...
Sosyal medyayı salladı: Bu 6 tarif yiyeni iğne ipliğe çeviriyor!

Sosyal medyayı salladı: Bu 6 tarif yiyeni iğne ipliğe çeviriyor!

24.04.2024
Sosyal medyada her gün farklı pek çok içerik paylaşılıyor. Özellikle mutfaklarını sosyal medyaya taşıyan ve pratik tarifler veren sayfaların sayısı gün geçtikçe artış gösteriyor. Sizin için özel olarak seçtiğimiz bu tarifler, yiyeni iğne ipliğe çeviriyor! İşte hem fast food yemek isteyen hem de zayıflamayı hedefleyenlerin yapabileceği 6 pratik tarif...
'Bugün ne pişirsem' diyenlere günün menüsü (20 Nisan 2024)

'Bugün ne pişirsem' diyenlere günün menüsü (20 Nisan 2024)

20.04.2024
Bugün ne pişirsem diyenler ve lezzetli, farklı alternatifler arayanlar buraya! Tadını çok seveceğiniz, yapımı pratik, birbirini tamamlayan lezzetler günün menüsünde... Eğer 'Akşam ne yesek, bugün ne pişirsem?' diyorsanız bu menü tam size göre! İşte damak zevkinize uyacak tarhana çorbası tarifi, patlıcan musakka tarifi, sebzeli bulgur pilavı tarifi ve waffle tarifi.
'Bugün ne pişirsem' diyenlere günün menüsü (17 Nisan 2024)

'Bugün ne pişirsem' diyenlere günün menüsü (17 Nisan 2024)

17.04.2024
Bugün ne pişirsem diyenler ve lezzetli, farklı alternatifler arayanlar buraya! Tadını çok seveceğiniz, yapımı pratik, birbirini tamamlayan lezzetler günün menüsünde... Eğer 'Akşam ne yesek, bugün ne pişirsem?' diyorsanız bu menü tam size göre! İşte damak zevkinize uyacak ezogelin çorbası tarifi, karnıyarık tarifi, pirinç pilavı ve gavurdağı salatası tarifi.
'Bugün ne pişirsem' diyenlere günün menüsü (16 Nisan 2024)

'Bugün ne pişirsem' diyenlere günün menüsü (16 Nisan 2024)

16.04.2024
Bugün ne pişirsem diyenler ve lezzetli, farklı alternatifler arayanlar buraya! Tadını çok seveceğiniz, yapımı pratik, birbirini tamamlayan lezzetler günün menüsünde... Eğer 'Akşam ne yesek, bugün ne pişirsem?' diyorsanız bu menü tam size göre! İşte damak zevkinize uyacak şehriye çorbası tarifi, kremalı mantarlı makarna tarifi, pirzola tarifi ve mevsim salatası tarifi.
Günün menüsü (09 Mart 2024)

Günün menüsü (09 Mart 2024)

9.03.2024
Bugün ne pişirsem diyenler ve lezzetli, farklı alternatifler arayanlar buraya! Tadını çok seveceğiniz, yapımı pratik, birbirini tamamlayan lezzetler günün menüsünde... Eğer 'Akşam ne yesek, bugün ne pişirsem?' diyorsanız bu menü tam size göre! İşte damak zevkinize uyacak yayla çorbası tarifi, hicaz pilavı tarifi, mevsim salata tarifi ve sütlaç tarifi!
Günün menüsü (2 Mart 2024)

Günün menüsü (2 Mart 2024)

2.03.2024
Bugün ne pişirsem diyenler ve lezzetli, farklı alternatifler arayanlar buraya! Tadını çok seveceğiniz, yapımı pratik, birbirini tamamlayan lezzetler günün menüsünde... Eğer 'Akşam ne yesek, bugün ne pişirsem?' diyorsanız bu menü tam size göre! İşte damak zevkinize uyacak süzme mercimek çorbası tarifi, kadınbudu köfte tarifi, erişte tarifi ve limonlu muhallebi tarifi.
Günün menüsü (1 Mart 2024)

Günün menüsü (1 Mart 2024)

1.03.2024
Bugün ne pişirsem diyenler ve lezzetli, farklı alternatifler arayanlar buraya! Tadını çok seveceğiniz, yapımı pratik, birbirini tamamlayan lezzetler günün menüsünde... Eğer 'Akşam ne yesek, bugün ne pişirsem?' diyorsanız bu menü tam size göre! İşte damak zevkinize uyacak ezogelin çorbası tarifi, fındık lahmacun tarifi, mevsim salata ve şekerpare tarifi.
Günün menüsü (17 Şubat 2024)

Günün menüsü (17 Şubat 2024)

17.02.2024
Bugün ne pişirsem diyenler ve lezzetli, farklı alternatifler arayanlar buraya! Tadını çok seveceğiniz, yapımı pratik, birbirini tamamlayan lezzetler günün menüsünde... Eğer 'Akşam ne yesek, bugün ne pişirsem?' diyorsanız bu menü tam size göre! İşte damak zevkinize uyacak domates çorbası tarifi, kürdan kebabı (islim kebabı) tarifi, zeytinyağlı barbunya tarifi ve şekerpare tarifi.
Günün menüsü (16 Şubat 2024)

Günün menüsü (16 Şubat 2024)

16.02.2024
Bugün ne pişirsem diyenler ve lezzetli, farklı alternatifler arayanlar buraya! Tadını çok seveceğiniz, yapımı pratik, birbirini tamamlayan lezzetler günün menüsünde... Eğer 'Akşam ne yesek, bugün ne pişirsem?' diyorsanız bu menü tam size göre! İşte damak zevkinize uyacak ezogelin çorbası tarifi, hicaz pilavı tarifi, çoban salata tarifi ve kedi dili pastası tarifi.
Günün menüsü (12 Şubat 2024)

Günün menüsü (12 Şubat 2024)

12.02.2024
Bugün ne pişirsem diyenler ve lezzetli, farklı alternatifler arayanlar buraya! Tadını çok seveceğiniz, yapımı pratik, birbirini tamamlayan lezzetler günün menüsünde... Eğer 'Akşam ne yesek, bugün ne pişirsem?' diyorsanız bu menü tam size göre! İşte damak zevkinize uyacak tarhana çorbası tarifi, külbastı tarifi, mevsim salata tarifi ve cevizli kek tarifi.
Günün menüsü (1 Şubat 2024)

Günün menüsü (1 Şubat 2024)

1.02.2024
Bugün ne pişirsem diyenler ve lezzetli, farklı alternatifler arayanlar buraya! Tadını çok seveceğiniz, yapımı pratik, birbirini tamamlayan lezzetler günün menüsünde... Eğer 'Akşam ne yesek, bugün ne pişirsem?' diyorsanız bu menü tam size göre! İşte damak zevkinize uyacak düğün çorbası tarifi, ıspanak yemeği tarifi, mevsim salatası tarifi ve soğuk baklava tarifi.
Günün menüsü (27 Ocak 2024)

Günün menüsü (27 Ocak 2024)

27.01.2024
Bugün ne pişirsem diyenler ve lezzetli, farklı alternatifler arayanlar buraya! Tadını çok seveceğiniz, yapımı pratik, birbirini tamamlayan lezzetler günün menüsünde... Eğer 'Akşam ne yesek, bugün ne pişirsem?' diyorsanız bu menü tam size göre! İşte damak zevkinize uyacak domates çorbası tarifi, türlü tarifi, domatesli bulgur pilavı tarifi ve süt helvası tarifi.
Yılbaşı menüsü! Yeni yılda yapılacak yemek tarifleri

Yılbaşı menüsü! Yeni yılda yapılacak yemek tarifleri

31.12.2023
Yeni yılın gelmesine sayılı günler kala birçok kişi hazırlıklara başladı. Yılbaşını evde geçirecek olanlar yeni yıl sofrası için lezzetli tarif araştırıyor. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz, yılbaşı sofranıza lezzet ve şıklık katacak enfes yılbaşı menüsü...
Yeni yıl coşkusu! Yılbaşında Kanal D ve teve2 izlenir

Yeni yıl coşkusu! Yılbaşında Kanal D ve teve2 izlenir

28.12.2023
Kanal D ve teve2, yılbaşına birbirinden özel ünlü isimlerin konuk olduğu eğlenceli yapımlar hazırladı.
2023'ün merak karnesi

2023'ün merak karnesi

12.12.2023
Dünyanın en çok kullanılan çevrimiçi arama motoru Google, 2023'te Türkiye'de en çok aratılanları açıkladı.
Kuru fasulyenin lezzetini arşa çıkarıyor! Ekmeği bandıra bandıra yiyeceksiniz

Kuru fasulyenin lezzetini arşa çıkarıyor! Ekmeği bandıra bandıra yiyeceksiniz

16.10.2023
Soğuk kış gecelerinin vazgeçilmez akşam yemeği olan kuru fasulye sofralarda, etli, sucuklu ya da zeytinyağlı olarak yerini alıyor. Herkesin severek tükettiği kuru fasulyenin lezzetine lezzet katmak istiyorsanız bazı püf noktalarına dikkat etmeniz gerekiyor. Kuru fasulyeyi böyle pişirdikten sonra ekmeği bandıra bandıra bütün tabağı bitireceksiniz.
Dana kaburga tarifi ve yapılışı… En güzel dana kaburga nasıl yapılır?

Dana kaburga tarifi ve yapılışı… En güzel dana kaburga nasıl yapılır?

29.08.2023
Lezzetli yemek tarifleri denemek isteyen kişiler için önerilen dana kaburga hem tadı güzel hem de yapılışı kolay besinlerden biridir. Dana kaburga yapılışlarında küçük tüyolar bulunmaktadır. Dana genellikle diğer etlerden farklı olarak daha uzun süreli pişmektedir. Aynı zamanda ateşte mühürleme yöntemleri ile pişirme teknikleri bulunmaktadır. En lezzetli ve yumuşak eti elde etmek isteyen kişiler ilk olarak haşlama ardından da ateşte ızgara şeklinde pişirme yöntemini denemektedir. Dana kaburga yapılışı ve tarifi hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik.
Hafta sonu ne pişirsem diyenler için günün menüsü (22 Temmuz 2023)

Hafta sonu ne pişirsem diyenler için günün menüsü (22 Temmuz 2023)

22.07.2023
Hafta sonunda hem pratik hem de lezzetli bir menü hazırlamak isteyenler için en iyi seçeneklerin bir araya getirdik. Hem sağlıklı hem lezzetli hem de çok vakit almadan hazırlanacak yemek tarifleri burada! İşte havuç çorbası tarifi, mantarlı et sote tarifi, elma dilim patates tarifi ve tavukgöğsü tarifi ile günün menüsü…
Cere’ye en çok dünya mutfağı,  müzik ve tatil önerileri soruluyor

Cere’ye en çok dünya mutfağı, müzik ve tatil önerileri soruluyor

26.06.2023
Girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech’in piyasaya sürdüğü yapay zekalı sohbet arkadaşı Cere, 3 ayda 1 milyon soruya yanıt üretti. Cere’ye en çok sorulan sorular arasında dünya mutfağı, müzik ve tatil önerileri ilk 3’e girdi. Cerebrum Tech Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkul, “İlk 3 ayda ulaştığımız 200 bin kullanıcımızın yüzde 65’ini genç bireyler oluşturuyor. Gençler yapay zeka teknolojilerini kullanarak öğrenmeyi ve üretmeyi sevdi” dedi.
Cerebrum Tech, yapay zekalı ilk sanal karakter olan Cere’yi mobil uygulama olarak sundu

Cerebrum Tech, yapay zekalı ilk sanal karakter olan Cere’yi mobil uygulama olarak sundu

23.03.2023
Türkiye’nin yeni nesil teknoloji şirketi Cerebrum Tech, derin öğrenme temelli dil modeli kullanarak geliştirdiği yapay zekâ uygulaması ‘Cere’yi mobil telefon kullanıcılarının deneyimine sundu. Yazılı ve sesli sohbet edebilen Cere, ruh halinize göre müzik parçası öneriyor, gündemdeki haberleri derliyor, yemekten modaya, sağlıktan spora hemen her konuda bilgi paylaşıyor. Geniş dil modellerini baz alarak geliştirilen ve canayakın olması için özel eğitilen Cere’nin ilk mobil uygulama olduğunu söyleyen Cerebrum Tech Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, “Cere hem güncel trendleri yakından takip eden bir influencer, hem de kurumsal versiyonu ile iş yaşamını kolaylaştıran bir çalışma arkadaşı. Türkçe sesli dil desteği ve mobil uygulamanın erişim kolaylığı ile kullanıcılar yapay zekanın olanaklarını hem günlük hem de iş yaşantılarında deneyimleyebilecek” dedi.
Evde ramazan pidesi nasıl yapılır?

Evde ramazan pidesi nasıl yapılır?

23.03.2023
11 ayın sultanı Ramazan, bu yıl da sevgi ve heyecanla karşılandı. Bu videomuzda Ramazan sofralarının olmazsa olmazı Ramazan pidesini sağlıklı bir şekilde evde hazırlamak isteyenler için en özel tarifi vereceğiz. Ramazan pidesi nasıl yapılır diyenler için hem sahur hem de iftarda afiyetle yiyebileceğiniz, bir dilimin asla yetmeyeceği bir reçete hazırladık. Dumanı üstünde tüten, çıtır çıtır evde Ramazan pidesi pişirmeye ne dersiniz? İşte karşınızda evde kolaylıkla yapabileceğiniz Ramazan pidesi tarifi...
Aşkı dinç tutan uygulamalar

Aşkı dinç tutan uygulamalar

4.02.2023
14 Şubat Sevgililer Günü için geri sayım başlarken, dijital dünyanın ilişkileri güçlendirme konusundaki maharetlerini inceledik. Yapay zeka destekli öyle mobil uygulamalar geliştirildi ki çiftlerin birbirlerini daha iyi anlamalarını sağlıyor, karşılıklı verilen sözleri hatırlatıyor, empatiyi teşvik ediyor, beraber daha fazla vakit geçirilmesi için takvimleri ayarlıyor ve özel terapiler ile sorunları çözmeye çalışıyor. Sevgilinizle önemli bir sorun yaşamasanız da temelleri sağlam tutmak için bu uygulamaları denemenizde fayda var.
2023'ün en çılgın geçici heveslerine hazır mısınız?

2023'ün en çılgın geçici heveslerine hazır mısınız?

1.01.2023
Geçici heves... Evet, çünkü zamanımızda bir hevesin ömrü bir yılı zor görüyor. Çıkış noktası da elbette her an baktığımız ekranlar oluyor. Dünyanın bir diğer ucunda başlayıp her yerde aynı anda hevesimiz haline gelebilecek öğretilmiş heyecanlarla dolu bir yıl daha bizi bekliyor.
Yeni yıl kararları artık daha gerçekçi

Yeni yıl kararları artık daha gerçekçi

30.12.2022
Her yeni yıla başlarken hedeflerimizi büyük tutup daha ilk aydan terk etme alışkanlığımız malum. İlk hafta uygulama oranımız yüzde 75’ken, ikinci haftada bu yüzde 71’e, bir ayın sonunda yüzde 64’e, altı ayın sonunda da yüzde 46’ya düşüyor. Ben hiç yeni yıl kararlarını bilfiil hayata geçirebilen insan görmedim.
'Bugün ne pişirsem' diyenlere günün menüsü (20 Aralık 2022)

'Bugün ne pişirsem' diyenlere günün menüsü (20 Aralık 2022)

20.12.2022
Bugün ne pişirsem diyenler ve lezzetli, farklı alternatifler arayanlar buraya! Tadını çok seveceğiniz, yapımı pratik, birbirini tamamlayan lezzetler Posta.com.tr'nin günün menüsünde... Eğer 'Akşam ne yesek, bugün ne pişirsem?' diyorsanız bu menü tam size göre! İşte damak zevkinize uyacak çökertmeden çıkan tavuk tarifi, terbiyeli mercimek çorbası tarifi, narlı roka salatası tarifi ve Hamsiköy sütlacı tarifi...