Bağışıklığı Güçlendirmek

Bağışıklığı Güçlendirmek Haberleri

Son dakika bağışıklığı güçlendirmek haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bağışıklığı güçlendirmek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bağışıklığı güçlendirmek haber sayfamızda...
1 kaşık yiyen 30 yıl öksürmüyor! Zencefille karıştırmak yetiyor: Balgam, hırıltı ve kuru öksürüğü kesiyor

1 kaşık yiyen 30 yıl öksürmüyor! Zencefille karıştırmak yetiyor: Balgam, hırıltı ve kuru öksürüğü kesiyor

4.10.2024
Kışın soğuk algınlığına karşı bağışıklığı güçlendirmek gerekir. Bunun içinde özellikle doğanın gücünden faydalanmalısınız. Kara turp ya da siyah turp diye bilinen sebze de bağışıklığı güçlendirmek, öksürüğü, balgamı sökmek için birebir. Bu sebzeyi doğru takviyelerle karıştırdığınızda tam bir şifa deposu olabilir.
Gribe karşı 3 altın tavsiye: El hijyeni, aşı ve güçlü bağışıklık!

Gribe karşı 3 altın tavsiye: El hijyeni, aşı ve güçlü bağışıklık!

2.10.2024
Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Servet Kayhan, sonbahar ile birlikte görülmeye başlayan mevsimsel gribe karşı korunmanın en etkili 3 yolunu açıkladı. Kayhan, “Aşı yaptırmak, el hijyenine dikkat etmek ve bağışıklığı güçlendirmek gripten korunmanın en etkili yollarıdır” dedi.
Kolajen takviyelerini çöpe attırıyor! Akşam kaşık kaşık yiyen hastalık nedir bilmiyor: Vücudu kolajen, magnezyum ve kalsiyum deposuna çeviriyor

Kolajen takviyelerini çöpe attırıyor! Akşam kaşık kaşık yiyen hastalık nedir bilmiyor: Vücudu kolajen, magnezyum ve kalsiyum deposuna çeviriyor

26.09.2024
Kolajen eksikliği, ciltte kırışıklıklar ve sarkmalar, eklem ağrıları ve kıkırdak hasarı gibi belirtilere yol açabilir. Saç ve tırnakların zayıflaması, yara iyileşmesinin yavaşlaması ve kemik yoğunluğunun azalmasına neden olabilir. Bazı vitaminlerin eksikliği ise vücutta çeşitli sorunların oluşmasına ve hastalanmamasına yol açıyor. Peki, bağışıklığı güçlendirmek ve kolajen takviyesi almak için ne yapmalı?
1 kaşık yiyen 30 yıl öksürmüyor! Zencefille karıştırmak yetiyor: Balgam, hırıltı ve kuru öksürüğü kesiyor

1 kaşık yiyen 30 yıl öksürmüyor! Zencefille karıştırmak yetiyor: Balgam, hırıltı ve kuru öksürüğü kesiyor

20.09.2024
Değişen hava şartları ve soğuk algınlığına karşı bağışıklığı güçlendirmek gerekir. Bunun içinde özellikle doğanın gücünden faydalanmalısınız. Kara turp ya da siyah turp diye bilinen sebze de bağışıklığı güçlendirmek, öksürüğü, balgamı sökmek için birebir. Bu sebzeyi doğru takviyelerle karıştırdığınızda tam bir şifa deposu olabilir.
Soğuk havalarda bağışıklığı güçlendiriyor! Evinizin kapısından hastalık geçmeyecek: Grip, nezle ve soğuk algınlığını vücuttan söküp atıyor

Soğuk havalarda bağışıklığı güçlendiriyor! Evinizin kapısından hastalık geçmeyecek: Grip, nezle ve soğuk algınlığını vücuttan söküp atıyor

12.09.2024
Sonbaharın gelmesi ve havaların soğumasıyla beraber pek çok kişi çeşitli hastalıklarla karşı karşıya kalabiliyor. Bunların başında ise grip, nezle ve soğuk algınlığı geliyor. Bu tür sağlık problemlerinden uzak durabilmek ise bağışıklığın güçlü olmasından geçiyor. Peki, bağışıklığı güçlendirmek mümkün mü? Bu süreçte neler tüketilmeli? Soğuk havalarda hastalanmamak için ne yapılmalı?
Akciğeri resetleyen meyve! Kaşık kaşık yiyince öksürüğü, balgamı, hırıltıyı kökünden kurutuyor

Akciğeri resetleyen meyve! Kaşık kaşık yiyince öksürüğü, balgamı, hırıltıyı kökünden kurutuyor

29.08.2024
Özellikle geçmeyen kuru öksürük ve balgam herkesin başına bela oluyor. Bağışıklığı güçlendirmek ve vücudu hastalıklardan korumak için meyve sebzeleri sıklıkla tüketmek gerekiyor. Ayva da şifa deposu olan meyvelerin başında geliyor. Faydası saymakla bitmeyen ayva özellikle kış mevsiminde tüketildiğinde Akciğeri temizliyor ve öksürük, balgam, soğuk algınlığı gibi sorunları ortadan kaldırıyor.
1 kaşık yiyen 30 yıl öksürmüyor! Zencefille karıştırmak yetiyor: Balgam, hırıltı ve kuru öksürüğü kesiyor

1 kaşık yiyen 30 yıl öksürmüyor! Zencefille karıştırmak yetiyor: Balgam, hırıltı ve kuru öksürüğü kesiyor

15.07.2024
Kışın soğuk algınlığına karşı bağışıklığı güçlendirmek gerekir. Bunun içinde özellikle doğanın gücünden faydalanmalısınız. Kara turp ya da siyah turp diye bilinen sebze de bağışıklığı güçlendirmek, öksürüğü, balgamı sökmek için birebir. Bu sebzeyi doğru takviyelerle karıştırdığınızda tam bir şifa deposu olabilir.
1 kaşık yiyen 30 yıl öksürmüyor! Zencefille karıştırmak yetiyor: Balgam, hırıltı ve kuru öksürüğü kesiyor

1 kaşık yiyen 30 yıl öksürmüyor! Zencefille karıştırmak yetiyor: Balgam, hırıltı ve kuru öksürüğü kesiyor

30.06.2024
Kışın soğuk algınlığına karşı bağışıklığı güçlendirmek sağlık açısından önemli olduğu gibi yaz aylarında da viral salgınlara ya da hava değişiminden kaynaklı üşütmelere karşıda büyük önem taşır. Bunun içinde özellikle doğanın gücünden faydalanmalısınız. Kara turp ya da siyah turp diye bilinen sebze de bağışıklığı güçlendirmek, öksürüğü, balgamı sökmek için birebir. Bu sebzeyi doğru takviyelerle karıştırdığınızda tam bir şifa deposu olabilir.
1 kaşık yiyen 30 yıl öksürmüyor! Zencefille karıştırmak yetiyor: Balgam, hırıltı ve kuru öksürüğü kesiyor

1 kaşık yiyen 30 yıl öksürmüyor! Zencefille karıştırmak yetiyor: Balgam, hırıltı ve kuru öksürüğü kesiyor

20.05.2024
Kışın soğuk algınlığına karşı bağışıklığı güçlendirmek gerekir. Bunun içinde özellikle doğanın gücünden faydalanmalısınız. Kara turp ya da siyah turp diye bilinen sebze de bağışıklığı güçlendirmek, öksürüğü, balgamı sökmek için birebir. Bu sebzeyi doğru takviyelerle karıştırdığınızda tam bir şifa deposu olabilir.
Tek başına ecza deposu görevi görüyor! Kaşık kaşık yiyin: Akciğeri temizliyor, balgamı öksürüğü söküp atıyor

Tek başına ecza deposu görevi görüyor! Kaşık kaşık yiyin: Akciğeri temizliyor, balgamı öksürüğü söküp atıyor

18.05.2024
Bağışıklığı güçlendirmek ve vücudu hastalıklardan korumak için meyve sebzeleri sıklıkla tüketmek gerekiyor. Ayva da şifa deposu olan meyvelerin başında geliyor. Faydası saymakla bitmeyen ayva tüketildiğinde Akciğeri temizliyor ve öksürük, balgam, soğuk algınlığı gibi sorunları ortadan kaldırıyor.
Tek başına ecza deposu görevi görüyor! Kaşık kaşık yiyin: Akciğeri temizliyor, balgamı öksürüğü söküp atıyor

Tek başına ecza deposu görevi görüyor! Kaşık kaşık yiyin: Akciğeri temizliyor, balgamı öksürüğü söküp atıyor

14.05.2024
Bağışıklığı güçlendirmek ve vücudu hastalıklardan korumak için meyve sebzeleri sıklıkla tüketmek gerekiyor. Ayva da şifa deposu olan meyvelerin başında geliyor. Faydası saymakla bitmeyen ayva özellikle kış mevsiminde tüketildiğinde Akciğeri temizliyor ve öksürük, balgam, soğuk algınlığı gibi sorunları ortadan kaldırıyor.
Türkiye'de kendiliğinden yetişiyor ama kıymet görmüyor! Değerini Ruslar biliyor: 7 saatte toplanan bu meyve bedava antikor üretiyor

Türkiye'de kendiliğinden yetişiyor ama kıymet görmüyor! Değerini Ruslar biliyor: 7 saatte toplanan bu meyve bedava antikor üretiyor

12.05.2024
Meyveler, şifa deposu olarak biliniyor ve bağışıklığı güçlendirmek için tüketilmesi öneriliyor. Özellikle doğada kendiliğinden yetişen bazı şifalı bitkilerden oluşan meyveler, vücut için adeta bir eczane deposu görevi görüyor. Dikenli bir meyve olan karamuk da bunlardan biri. Hatta bu bitkiyi Ruslar da kullanıyor. Mayhoş, ekşimsi bir tadı olan şifalı bitki karamuk kurutulmuş şekilde de satılıyor. İşte karamuk meyvesinin faydaları...
Japonlar bardak bardak içiyor! Tek tanesi altın değerinde: Vücudu dipçik gibi yapıyor

Japonlar bardak bardak içiyor! Tek tanesi altın değerinde: Vücudu dipçik gibi yapıyor

9.05.2024
Bağışıklığı güçlendirmek ve organların düzgün çalışmasını sağlamak için doğru beslenmek önemlidir. Özellikle bazı bitki çayları vücut için bir şipa deposu. Karabuğday bitkisinin kabuklu tohumları olan kavrulmuş karabuğday kabuğu çıkarılmış tanelerden yapılan bir çay olan Karabuğday çayı da bunlardan biri. Karabuğday çayını düzenli tüketerek vücudunuzu bazı hastalıklardan koruyabilirsiniz.
1 kaşık yiyen 30 yıl öksürmüyor! Zencefille karıştırmak yetiyor: Balgam, hırıltı ve kuru öksürüğü kesiyor

1 kaşık yiyen 30 yıl öksürmüyor! Zencefille karıştırmak yetiyor: Balgam, hırıltı ve kuru öksürüğü kesiyor

1.05.2024
Kışın soğuk algınlığına karşı bağışıklığı güçlendirmek gerekir. Bunun içinde özellikle doğanın gücünden faydalanmalısınız. Kara turp ya da siyah turp diye bilinen sebze de bağışıklığı güçlendirmek, öksürüğü, balgamı sökmek için birebir. Bu sebzeyi doğru takviyelerle karıştırdığınızda tam bir şifa deposu olabilir.
Aman dikkat! Eksik diye sürekli takviye alıyoruz ama bu vitaminlerin fazlası kalbi durduruyor!

Aman dikkat! Eksik diye sürekli takviye alıyoruz ama bu vitaminlerin fazlası kalbi durduruyor!

24.04.2024
İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ece Yiğit Gençer, vücudun yapı taşı olan mineral ve vitaminlerin bilinçsizce alındığında vücutta yaratabileceği tahribatlarla ilgili uyardı, “Uzun süreli kullanım planlanıyor ise mutlaka hekime başvurup kan tahlilleri yaptırmak gerekir” dedi.
Bilinçsiz vitamin kullanımına dikkat!

Bilinçsiz vitamin kullanımına dikkat!

24.04.2024
Dr. Öğr. Üyesi Ece Yiğit Gençer, multivitamin komplekslerinin hekime danışmadan kullanılmaması gerektiğini belirterek “İçeriğinde birden fazla vitamin ve minerali barındıran takviye edici gıdalar ‘multivitamin’ olarak isimlendirilmektedir. Vitamin ve mineraller vücudumuzda çok çeşitli reaksiyonlarda görev alan, besinler yolu ile ve yetmediği durumlarda takviyeler ile almamız gereken mikro besinlerdir.
1 kaşık yiyen 30 yıl öksürmüyor! Zencefille karıştırmak yetiyor: Balgam, hırıltı ve kuru öksürüğü kesiyor

1 kaşık yiyen 30 yıl öksürmüyor! Zencefille karıştırmak yetiyor: Balgam, hırıltı ve kuru öksürüğü kesiyor

16.04.2024
Kışın soğuk algınlığına karşı bağışıklığı güçlendirmek gerekir. Bunun içinde özellikle doğanın gücünden faydalanmalısınız. Kara turp ya da siyah turp diye bilinen sebze de bağışıklığı güçlendirmek, öksürüğü, balgamı sökmek için birebir. Bu sebzeyi doğru takviyelerle karıştırdığınızda tam bir şifa deposu olabilir.
Türkiye'de kendiliğinden yetişiyor ama kıymet görmüyor! Değerini Ruslar biliyor: 7 saatte toplanan bu meyve bedava antikor üretiyor

Türkiye'de kendiliğinden yetişiyor ama kıymet görmüyor! Değerini Ruslar biliyor: 7 saatte toplanan bu meyve bedava antikor üretiyor

12.04.2024
Meyveler, şifa deposu olarak biliniyor ve bağışıklığı güçlendirmek için tüketilmesi öneriliyor. Özellikle doğada kendiliğinden yetişen bazı şifalı bitkilerden oluşan meyveler, vücut için adeta bir eczane deposu görevi görüyor. Dikenli bir meyve olan karamuk da bunlardan biri. Hatta bu bitkiyi Ruslar da kullanıyor. Mayhoş, ekşimsi bir tadı olan şifalı bitki karamuk kurutulmuş şekilde de satılıyor. İşte karamuk meyvesinin faydaları...
İnatçı öksürüğü, balgamı kökünden söküyor! Anneannelerin tarifi: Zencefil ve 1 kaşık balla karıştırın

İnatçı öksürüğü, balgamı kökünden söküyor! Anneannelerin tarifi: Zencefil ve 1 kaşık balla karıştırın

31.03.2024
Kışın soğuk algınlığına karşı bağışıklığı güçlendirmek gerekir. Bunun içinde özellikle doğanın gücünden faydalanmalısınız. Kara turp ya da siyah turp diye bilinen sebze de bağışıklığı güçlendirmek, öksürüğü, balgamı sökmek için birebir. Bu sebzeyi doğru takviyelerle karıştırdığınızda tam bir şifa deposu olabilir.
Kışın bardak bardak içiyoruz! Türkiye'nin beyaz altını: Kalsiyum ve proteinde yumurtayı ve sütü sollayan tek besin

Kışın bardak bardak içiyoruz! Türkiye'nin beyaz altını: Kalsiyum ve proteinde yumurtayı ve sütü sollayan tek besin

28.03.2024
Kış aylarında sıcak içeceklere olan talepler çok daha fazla artıyor. Kış hastalıklarından korunmak, bağışıklığı güçlendirmek için çeşitli içecekler bulunuyor. Doğada zor bulunan ve beyaz altın olarak bilinen o içecek vücudu hastalıklara karşı zırh gibi koruyor. Faydasını duyanlar mutfaklarından eksik etmiyor.
1 kaşık yiyen 30 yıl öksürmüyor! Zencefille karıştırmak yetiyor: Balgam, hırıltı ve kuru öksürüğü kesiyor

1 kaşık yiyen 30 yıl öksürmüyor! Zencefille karıştırmak yetiyor: Balgam, hırıltı ve kuru öksürüğü kesiyor

10.03.2024
Kışın soğuk algınlığına karşı bağışıklığı güçlendirmek gerekir. Bunun içinde özellikle doğanın gücünden faydalanmalısınız. Kara turp ya da siyah turp diye bilinen sebze de bağışıklığı güçlendirmek, öksürüğü, balgamı sökmek için birebir. Bu sebzeyi doğru takviyelerle karıştırdığınızda tam bir şifa deposu olabilir.
Kışın bardak bardak içiyoruz! Türkiye'nin beyaz altını: Kalsiyum ve proteinde yumurtayı ve sütü sollayan tek besin

Kışın bardak bardak içiyoruz! Türkiye'nin beyaz altını: Kalsiyum ve proteinde yumurtayı ve sütü sollayan tek besin

9.03.2024
Kış aylarında sıcak içeceklere olan talepler çok daha fazla artıyor. Kış hastalıklarından korunmak, bağışıklığı güçlendirmek için çeşitli içecekler bulunuyor. Doğada zor bulunan ve beyaz altın olarak bilinen o içecek vücudu hastalıklara karşı zırh gibi koruyor. Faydasını duyanlar mutfaklarından eksik etmiyor.
Türkiye'de yeterli ilgiyi görmüyor! Değerini Ruslar biliyor: 7 saatte toplanan bu meyve bedava antikor üretiyor

Türkiye'de yeterli ilgiyi görmüyor! Değerini Ruslar biliyor: 7 saatte toplanan bu meyve bedava antikor üretiyor

21.02.2024
Meyveler, şifa deposu olarak biliniyor ve bağışıklığı güçlendirmek için tüketilmesi öneriliyor. Özellikle doğada kendiliğinden yetişen bazı şifalı bitkilerden oluşan meyveler, vücut için adeta bir eczane deposu görevi görüyor. Dikenli bir meyve olan karamuk da bunlardan biri. Hatta bu bitkiyi Ruslar da kullanıyor. Mayhoş, ekşimsi bir tadı olan şifalı bitki karamuk kurutulmuş şekilde de satılıyor. İşte karamuk meyvesinin faydaları...
Yorgan döşek yatanı bile zımba gibi ayağa kaldırıyor! Bardak bardak içen doktor yüzü görmüyor

Yorgan döşek yatanı bile zımba gibi ayağa kaldırıyor! Bardak bardak içen doktor yüzü görmüyor

18.02.2024
Kış aylarında bağışıklığı güçlendirmek için herkes doğal yöntemlere başvuruyor. Meyve ve sebze tüketimi bağışıklık sistemi için büyük önem taşıyor. Kış aylarında taze meyvelerin bir araya geldiği ve halk arasında ‘gripsavar’ olarak adlandırılan atom içeceği kış aylarının vazgeçilmezi oldu.
Kışın bardak bardak içiyoruz! Türkiye'nin beyaz altını: Kalsiyum ve proteinde yumurtayı ve sütü sollayan tek besin

Kışın bardak bardak içiyoruz! Türkiye'nin beyaz altını: Kalsiyum ve proteinde yumurtayı ve sütü sollayan tek besin

17.02.2024
Kış aylarında sıcak içeceklere olan talepler çok daha fazla artıyor. Kış hastalıklarından korunmak, bağışıklığı güçlendirmek için çeşitli içecekler bulunuyor. Doğada zor bulunan ve beyaz altın olarak bilinen o içecek vücudu hastalıklara karşı zırh gibi koruyor. Faydasını duyanlar mutfaklarından eksik etmiyor.