Pekmez ve balı böyle tüketenler dikkat: O şekilde yendiklerinde beyaz şekerden daha kanserojen oluyor!

Pekmez ve balı böyle tüketenler dikkat: O şekilde yendiklerinde beyaz şekerden daha kanserojen oluyor!

14.02.2024
Pekmez ve bal, en sevilen ve en sık tüketilen sağlıklı şeker kaynakları olarak biliniyor. Bu besinlerin doğru şekilde tüketilmiyor olması da çeşitli sağlık problemlerini beraberinde getirebiliyor. Uzmanlar özellikle o tüketim şekline dikkat çekiyor. İşte bal ve pekmezi kansere dönüştüren o yöntem ve vücudumuza olan zararları!
Balı sakın böyle tüketmeyin! Felç edip öldürüyor, vücuda zehir salıyor

Balı sakın böyle tüketmeyin! Felç edip öldürüyor, vücuda zehir salıyor

1.11.2023
Besin maddeleri, genellikle sağlıklı ve dengeli bir diyetin temelini oluştururken, bazı durumlarda ölümcül olabilir. Bu durumlar genellikle besin maddelerinin yanlış hazırlanması, işlenmesi, depolanması veya kişinin bireysel alerjik tepkileri sonucunda meydana gelir.
Uzmanlar uyarıyor: Sağlık için ham bal tüketin

Uzmanlar uyarıyor: Sağlık için ham bal tüketin

30.11.2019
Uzmanlar, kovandan elde edilen çok değerli bir arı ürünü olan balın, faydalarından bahsedilebilmesi için pastörize ve filtre edilmemiş "ham bal" olması gerektiğine dikkati çekiyor. Ham bal nedir? Ham bal ne işe yarar? Ham balın faydaları nelerdir? Ham bal ve organik bal aynı şey mi?