kvkk

kvkk Haberleri

kvkk haberleri sayfasında kvkk haberlerini bulabilir tüm kvkk haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. kvkk haberleri ile ilgili geçmişten bugüne Posta'da 5 haber bulunmaktadır.

KVKK'dan Facebook'a flaş inceleme

KVKK'dan Facebook'a flaş inceleme

Kişisel Verileri Koruma Kurulu, Facebook hakkında, kullanıcı verilerinin sızdırılması nedeniyle resen inceleme başlattı.
Son dakika! Yemeksepeti'ne veri ihlali nedeniyle inceleme

Son dakika! Yemeksepeti'ne veri ihlali nedeniyle inceleme

Kişisel Verileri Koruma Kurulunca (KVKK), Yemek Sepeti Elektronik İletişim Perakende Gıda Lojistik AŞ'ye yapılan ve 21 milyon 504 bin 83 kişinin etkilendiği belirtilen siber saldırının ardından veri ihlali gerekçesiyle inceleme başlatıldı.
Kişisel veri uyumunu kaçırma

Kişisel veri uyumunu kaçırma

Temel hak ve hürriyetlerin korunması amacıyla Nisan 2016’da 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK), yürürlüğe girmişti.
Bankaya 100 bin TL 'Kişisel bilgi' cezası

Bankaya 100 bin TL 'Kişisel bilgi' cezası

Adalet Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK), emsal niteliğinde bir karara imza attı.
Kişisel verilerin gizliliği (korunması) nedir? Vatandaşa KVKK mesajı...

Kişisel verilerin gizliliği (korunması) nedir? Vatandaşa KVKK mesajı...

Birkaç gündür vatandaşların cep telefonuna ve mail adreslerine sürekli çeşitli kurumlardan mesajlar geliyor. Firmalar ve kurumlar attıkları mesajlarda "Kişisel verilerin korunması" hakkında bilgilendirme yapıp onay istiyorlar. Peki, Kişisel verilerin gizliliği (korunması) nedir?<br />