MasterChef programından tanıdığınız ve Posta Gazetesi yazarlarından olan Şef Mehmet Yalçınkaya'dan sadece Posta okuyucuları için ananas havyarlı garnitürü, frambuaz sosu ve sunumu ile özel bir Karadeniz somon tarifi aldık. 14 Şubat Sevgililer Günü; dünyayla eş zamanlı olarak ülkemizde de bir arada olmak, sevdiklerimizle buluşmak ve ortak sofraları paylaşmak için vesile olan günlerden biri. 14 Şubat için sevdiklerinize sevginizi göstermenin en zarif ve doyurucu yollarından biri onlara hayır diyemeyecekleri sofralar hazırlamak. İşte biz de bugüne özel sofrada neler olmalı dedik ve
İsveç ve Norveç gibi İskandinav ülkelerinde bolca tüketilen somon balığı tam bir omega-3 deposu. Kolay ve pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz somon tarifi arıyor ya da somon nasıl yapılır merak mı ediyorsunuz? Somon tarifinin püf noktaları için "Somon tarifi, somon nasıl yapılır?" haberimize bir göz atın.
Mercan balığı, hamsi, somon, çipura, barbunya, lüfer, palamut, levrek Türkiye’de en çok tüketilen balık çeşitleri. Peki, Hangi balığı nasıl pişirmeliyiz? Fırında balık nasıl pişirilir? Hangi balıkların ızgarası yapılır? Tavada balık nasıl yapılır? Mercan balığı, palamut ve hamsi Somon nasıl pişirilir? İşte hamsiden somona balık pişirme rehberi ve balık pişirmenin püf noktaları…