Gündem Hacıhüsrev'de uyuşturucu operasyonu

Hacıhüsrev'de uyuşturucu operasyonu

Paylaş
Hacıhüsrev'de uyuşturucu operasyonu

Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi'nde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kilogram esrar ele geçirildi

Hacıhüsrev Mahallesinde, Narkotik Şube ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Ankaralılar olarak bilinen uyuşturucu çetesine geçtiğimiz Salı günü operasyon düzenledi.

Haberin Devamı

Polisin 3 aylık takip sonucu yaptığı operasyonda başta çete lideri M.K olmak üzere 3'ü kadın 15 kişi gözaltına alındı.

Yapılan operasyon polis kamerası tarafından kaydedildi. Alıcı kılığına girerek uyuşturucu satışının her anını kameraya kaydeden narkotik polisleri, bu görüntüleri delil olarak kullanarak belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Üç aylık teknik takibin ardından Hacıhüsrevdeki 3 katlı lüks eve yapılan baskında, çete lideri M.K, 3 çocuğu ve yaşı 18'den küçük olan torunlarıyla beraber 15 kişi gözaltına alındı. Operasyon anı da polis kamerası tarafından kaydedildi.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5341","5341","201105","5341-6.jpg");

Şahısların Hacıhüsrev'de ve depo olarak kullandıkları Göktürk'teki bir evde yapılan aramalarda 5 kilo esrar, 2 silah, 70 adet mermi,1 adet tüfek ele geçirildi. Polis, şebekenin uyuşturucudan elde ettiği tahmin edilen 50 bin TL nakit para ile 150 bin TL değerindeki altına da el koydu.

Haberin Devamı

Çete liderinin 2 yıl önce yine aynı suçtan cezaevine gönderildiği ve 3 ay önce çıktığı öğrenildi. Geçen hafta düzenlenen operasyonda tutuklanan çete lideri M.K, 2 yılda 3 kez cezaevine konuldu.

Operasyonda gözaltına alınan zanlılardan çete liderinin de aralarında bulunduğu 3'ü kadın 9 kişi tutuklandı.