Kayseri Hacılar'da yeni yılın ilk meclis toplantısı yapıldı

Hacılar'da yeni yılın ilk meclis toplantısı yapıldı

Paylaş
Hacılar'da yeni yılın ilk meclis toplantısı yapıldı

Hacılar'da yeni yılın ilk meclis toplantısı yapıldı

KAYSERİ, (DHA) - HACILAR Belediye Meclisi, 2020 yılının ilk meclis toplantısında 14 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.
Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Bilal Özdoğan başkanlık etti. Hacılar Belediye Meclisi Ocak Ayı toplantısının birinci, ikinci ve üçüncü gündem maddesinde yer alan Denetim Komisyonu Üye Seçimi, Meclis Üyeleri ve İhtisas Komisyonu Huzur Hakları ücretinin ve Sözleşmeli Personel Ücretlerinin belirlenmesi görüşülerek oybirliği ile karar verildi. Diğer maddelerde yer alan bilgiye erişim bedelinin 3 TL olarak belirlenmesi, maktu mesai ücretinin 2020 yılı merkezi bütçe kanununda yayınlanan aylık maktu çalışma ücretine istinaden ödenmesine ve geçici işçi çalıştırılması için meclisten vize istenmesi görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. Gündemin dokuzuncu maddesinde yer alan amatör spor kulüplerine yardım yapılması konusu görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, yılın ilk meclis toplantısında alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haberin Devamı