Gündem Hadımköy’de fabrika yangını!

Hadımköy’de fabrika yangını!

Paylaş
Hadımköy’de fabrika yangını!

İstanbul Hadımköy’de bulunan Atatürk Sanayi Sitesi’nde bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Hadımköy’de bulunan Atatürk Sanayi Sitesi’nde bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangına havadan ve karadan müdahale etti. Bir tekstil firmasına ait olduğu öğrenilen fabrikanın bulunduğu alanın 5 bin metrekarelik bir sanayi sitesi olduğu belirtilirken yangına müdahale için helikopter istendi. İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan da yaptığı açıklamada can kaybı olmadığını açıkladı.

Haberin Devamı

10 ilçeden gelen itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti ve yangın kontrol altına alındı.

İTFAİYE DAİRE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan: Yaralı can kaybı yok. Çatı katında yanma söz konusu. Diğer katlara sirayeti engellemeye çalışıyoruz. Burası bir sanayi. Üst katı giyim. Şu anda sadece çatı katında yanma var. Neden kaynaklandığı yangından sonra belli olacak. Amacımız diğer katlara geçişi engellemek. 46 araç 119 personel 12 itfaiye ile duruma müdahale ediliyor. İçeride mahsur kalan kimse yok.