Magazin Hadise, Belçika’da açıkladı: Kimse bana teklif etmedi

Hadise, Belçika’da açıkladı: Kimse bana teklif etmedi

Paylaş
Hadise, Belçika’da açıkladı: Kimse bana teklif etmedi

Kaan Yıldırım'la yaşadığı aşk ile son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Hadise, Belçika’da ‘MNM Radyo’da Peter Van de Veire’in programına konuk oldu.

Hadise uzun süredir göremediği anne-babası Gülnihal-Hasan Açıkgöz’ü ziyaret etmek için doğup büyüdüğü Belçika’ya gitmişti. Güzel sanatçı, Belçika’da ‘MNM Radyo’da Peter Van de Veire’in programına konuk oldu. Hadise, “Belçika adına Eurovision Şarkı Yarışması’na neden katılmayayım ki? Belçika için Eurovision’a gitmek istiyorum ama kimse bana teklif etmedi” dedi.

Haberin Devamı

Hadise, 2009’da “Düm Tek Tek” ile Türkiye’yi temsil etmiş, 4’üncü olmuştu.

DERYA AÇIKGÖZ GERÇEĞİ AÇIKLADI

Derya Açıkgöz, ablası Hadise ile birlikte gittiği Belçika tatilinden yalnız döndü. Havalimanında objektiflere yansıyan Açıkgöz'e ablası Hadise ile Kaan Yıldırım'ın ayrılıp ayrılmadığı soruldu. Ayaklıgazete'nin haberine göre; gazetecileri karşısında görünce kısa süreli şaşkınlık yaşayan Derya Açıkgöz, ablası ile Kaan Yıldırım arasında yaşananlara dair soruları yanıtsız bıraktı. Bu durum, ‘Derya Açıkgöz ayrılık iddialarını doğruladı’ yorumunun yapılmasına neden oldu.

"AYRILIĞIN KANITI"

Kaan Yıldırım'ın ise önceki gün 99 yaşındaki dedesine yaptığı bayram ziyaretinden paylaşım yapması, ikilinin ayrılığının adeta kanıtı gibiydi. 34 yaşındaki oyuncu, dedesiyle çekilen bu karesine, "Canım dedem. 99 yaşında olunca sakal tıraşı olurken elinizin ayarı kaçabilir" notunu düştü.

Haberin Devamı