Magazin Hadise'ye sevgilisi Kaan Yıldırım'dan destek

Hadise'ye sevgilisi Kaan Yıldırım'dan destek

Paylaş
Hadise'ye sevgilisi Kaan Yıldırım'dan destek

Hadise ile oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım aşkı devam ediyor. Hadise, Fendi’nin 30 bin liralık elbisesini giydi. Hayranları sosyal medyadan tarzını eleştirdi. Oyuncu Kaan Yıldırım'dan Hadise'ye destek geldi.

Giydiği kıyafetlerle sürekli gündeme gelen Hadise, giyim tarzı ile yine magazin gündemindeki yerini aldı. Hadise, Fendi'nin 30 bin liralık elbisesini giydi. Hayranları tarzını eleştirdi. Oyuncu Kaan Yıldırım ise şarkıcı aşkının elbiseli pozlarını beğenerek tepkilere cevap verdi.

Haberin Devamı

"Bunu giydiğine inanamıyoruz"

Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan şarkıcının elbisesi, hayranlarından kırık not aldı. Hadise'nin sevenleri, "Bunu giydiğine inanamıyoruz" şeklinde yorumlar yaptı. Hadise ile gizli saklı aşk yaşayan Kaan Yıldırım ise şarkıcının elbiseli paylaşımına beğeni bıraktı.

https://www.instagram.com/p/CCWD7ZjnhnC/

Kaan Yıldırım ile görüşmek için taktik geliştirdi

Bu arada sevgilisi Kaan Yıldırım'la buluşurken kullandığı lüks aracı ifşa olan Hadise Açıkgöz, gazetecilere yakalanmamak için dikkat çeken bir yol buldu. Pandemi dönemi sık sık sevgilisinin Ulus'taki sitesine giden şarkıcının lüks aracı ve plakasını gazeteciler ezberlemişti. Siteye her girişinde görüntülenen 34 yaşındaki yıldız, çareyi yeni araç almakta buldu.