Korkuteli Hafızlar belge aldı

Hafızlar belge aldı

Paylaş
Hafızlar belge aldı

Hafızlar belge aldı

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde hafızlık kursunu başarıyla tamamlayan 5 kursiyer belgelerini aldı.
Korkuteli İlçe Müftülüğü'ne bağlı erkek Kuran kursunda hafızlıklarını tamamlayan İsmet Ülkü, Sadık Çıldır, Ali Ekrem Yokuş, İbrahim Sarı ile Dürdane Önal Hafızlık Yatılı Kız Kuran Kursunda hafızlığını tamamlayan Ayşe Coşar'a belgeleri törenle verildi. Programa Kaymakam Ömer Çimşit, Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, İlçe Müftüsü Selim Yazıcı ve Kuran kursu idarecisi Ayşe Türkoğlu katıldı.
Müftü Selim Yazıcı, "Bu pandemi döneminde hafızlık belgesini almayı hak eden öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Çok çalıştılar, gayret ettiler, uykularından ve eğlencelerinden ödün verdiler ama hafızlık ile taçlandılar, hafızlık belgesi almaya hak kazandılar. Kendilerini tekrar kutluyorum. Tabii bu emekte hocaları da gayret ettiler, çok fazla çaba harcadılar, zaman zaman ailelerini de ihmal ettiler ve onları hafız olarak yetiştirdiler. Ben hocalarını da kutluyorum. Korkuteli Müftülüğü olarak hafızlığa ve hafızlarımıza önem veriyoruz. Hafızlık dünyada kıyaslanamayacak kadar yüce bir makam. Peygamber Efendimiz de hafızlara çok önem vermiş. Biz de Peygamber Efendimizin yolundan gidiyoruz. Bu yıl pandemi dolayısıyla 5 hafız eğitimini tamamlayarak hafız oldu. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu sayılara yenilerini ekleyerek hafız sayımızı artırmak istiyoruz ve ekip olarak daha fazla çalışıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı