Gündem Hafta sonu hava durumu... Cumartesi ve pazar hava durumu nasıl olacak?

Hafta sonu hava durumu... Cumartesi ve pazar hava durumu nasıl olacak?

Paylaş
Hafta sonu hava durumu... Cumartesi ve pazar hava durumu nasıl olacak?

Hafta boyunca yurt genelinde yağışlı bir hafta söz konusuydu. Hafta sonuna girilirken cumartesi ve pazar hava durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hafta sonu raporu...

Bir önceki hafta bahar kendini iyiden iyiye hissettirmişti. Fakat bu hafta başından bu yana yurt genelinde yağışlar etkili oldu. Vatandaşlar güneşli havalara hasret kalırken hafta sonu plan yapacaklar şimdi cumartesi ve pazar günkü hava durumunu merak ediyor.

Haberin Devamı

METEOROLOJİ'DEN CUMARTESİ VE PAZAR UYARISI:

"Hava sıcaklığının; Cuma ve Cumartesi günleri yeni yağışlı sistem ile birlikte Ülkemiz genelinde azalacağı, ancak Pazar günü batı bölgelerden başlayarak tekrar artacağı tahmin ediliyor."

16 MART CUMARTESİ

16 Mart Cumartesi günü, Karadeniz, İç Anadolu Akdeniz'in doğusu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde yağmur bekleniyor. Doğu Anadolu'da ise kar yağışı öngörülüyor. Marmara bölgesi bulutlu görünürken Ege'de ise parçalı bulutlu bir hava tahmin ediliyor.

17 MART PAZAR GÜNÜ

17 Mart Pazar günü ise Marmara, Ege ve Akdeniz'de parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. İç Anadolu, Karadeniz bölgesi yağışlı, Doğu Anadolu kar yağışlı ve Güney Doğu Anadolu bulutlu olacak.

Haberin Devamı