Gündem Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir hava sıcaklığı...

Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir hava sıcaklığı...

Paylaş
Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir hava sıcaklığı...

Yurdun büyük bölümü soğuk havanın etkisinde ve yağmurlu... Bazı bölgelerde ise karla karışık yağmur görülüyor. Hafta sonuna girilirken vatandaşlar, hava durumunu ve sıcaklığını araştırıyor. İşte 17 Kasım Cumartesi ve 18 Kasım Pazar hava durumu...

Kara kış yavaş yavaş yaklaşıyor. Hava sıcaklıkları ciddi şekilde düşmüş durumda... Hafta sonu için plan yapmak isteyen vatandaşlar, şimdiden hava durumunu kontrol edip ona göre bir rota belirleyecek. Özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan vatandaşların sıklıkla sorduğu soru ise: Hafta sonu hava durumu nasıl olacak?

Haberin Devamı

HAFTA SONU HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

17 Kasım Cumartesi günü yurdun batı bölümü tamamıyla yağmurlu havanın etkisi altında olacak. Orta Karadeniz, İç Anadolu ve Akdeniz bölgesi yer yer güneşli yer yer bulutlu olacak. Doğu Anadolu bölgesinde ise kar yağışı gözlenecek. İstanbul'da gündüz 14 gece 8, Ankara'da gündüz 13 gece 9 ve Ankara'da gündüz 9 akşam 0 derece olacak.

18 Kasım Pazar günü yine yurdun batı bölümü sağanak yağışın etkisinde kalacak. İç Anadolu çok bulutlu, Doğu Karadeniz parçalı bulutlu, Doğu Anadolu puslu, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgesi ize az bulutlu olacak. İstanbul'da gündüz 16 gece 9, Ankara'da gündüz 11 gece 3 ve İzmir'de gündüz 15 gece 11 derece olacak.