Spor 'Hagi hoca değil'

'Hagi hoca değil'

Paylaş
'Hagi hoca değil'

Galatasaray Teknik Direktörü Hagi tarafından kadro dışı bırakılan Zvjezdan Misimoviç'in menajeri Fali Ramadani, ateş püskürdü

Bosna Hersekli futbolcunun çalışmalarını tek başına Florya'da sürdürdüğünü kaydeden Ramadani, Rumen teknik adamı adeta yaylım ateşine tuttu.

Misimoviç'in, Trabzonspor yenilgisinden sonra "sakız çiğnediği için" kadro dışı kaldığı iddiasını, "komik" bulduğunu ifade eden Ramadani, "Bunun sebebini aslında kimse bilmiyor.

"KENDİ ADAMLARINI GETİRMEK İÇİN KADRO DIŞI BIRAKTI"

Hagi galiba kendisini dünyanın en iyi hocası olarak görüyor ve böyle bir eylemde bulunuyor. Herhalde Romanya'dan kendi adamlarını getirebilmek için Misimoviç'i kadro dışı bırakmıştır. Kârlı bir ticaret olur Hagi için böylece" diye konuştu.

"HAGİ'NİN SİSTEMİ NE Kİ?"

Misimoviç'in, Hagi'nin sistemine uyup uymadığını sorduğumuzda ise Bosnalı ünlü menajerin ağzından yine çok çarpıcı sözler çıktı: "Size soruyorum Hagi'nin sistemi ne ki Misimoviç ona uymasın.

Trabzonspor maçı öncesi Misimoviç sıkıntısını gidip Hagi'ye anlattı. 'Beni Arda'nın oynadığı gibi solda oynatma. Çünkü ben bir 10 numarayım. Geçmişte senin de oynadığın pozisyonunda başarılı olabilirim. Neden beni sol kanatta oynatıyorsun' diyerek Hagi'den kendisini doğru kullanmasını istedi.

Ama Hagi, Trabzon'da yine Misimoviç'i solda oynattı. Misimoviç de oyundan çıkarken direkt olarak soyunma odasının yolunu tuttu. Sonrası ortada işte.

"HAGİ HOCA FİLAN DEĞİL"

Misimoviç sebebi anlaşılmaz bir şekilde kadro dışı bırakıldı. Hagi bana göre hoca falan değil. O kaldığı sürece Misimoviç kesinlikle Galatasaray'da oynamayacak."

Bosnalı yıldızın, Galatasaray'dan parasını düzenli olarak aldığını açıklayan Ramadani, kadro dışı bırakıldıktan sonra sarı-kırmızılı yöneticilerin, Misimoviç'i yalnızca bir kez aradıklarını söyledi. x

BEŞ KULÜPTEN TEKLİF VARDI

Sezon başında Misimoviç'e beş kulüpten ciddi teklifler geldiğini kaydeden Bosnalı menajer, "Kendisi hedefleri nedeniyle tercihini Galatasaray'dan yana kullandı.

Misimoviç'in taksitlerinde gecikme olursa ya da ödenmezse o zaman sezon sonu yine Wolfsburg'a dönecek. Ama kesinlikle Rusya'ya gitmeyecek.

Haziran'a kadar Galatasaray'ın oyuncusudur. Hagi ayrılmadığı sürece kesinlikle Galatasaray'da kalmayacak ve oynamayacak. Hoca değişirse Misimoviç kalır ve oynar" ifadelerini kullandı.

"ALMANYA, HAGİ'YE GÜLÜYOR"

Fali Ramadani son olarak Misimoviç'in kadro dışı kalmasının Almanya'da geniş yankı bulduğunu da belirtti. Bosnalı menajer, "Bütün Alman gazeteleri ve Almanya kamuoyu Hagi'ye gülüyor.

Sadece onlar değil, Almanya'daki hocalar ve futbolcular da böyle bir komedi görmediklerini söylüyorlar. Misimoviç şu an Galatasaray'da forma giyemiyor, ancak buna rağmen Bosna Hersek Milli Takımı'na çağrılıyor. Meksika ile geçen hafta oynadıkları son maçta milli formayı giydi" ifadelerini kullandı.

2

Haberin Devamı