Spor 'Hagi varsa ben yokum'

'Hagi varsa ben yokum'

Paylaş
'Hagi varsa ben yokum'

Galatasaray taraftarının sevgilisi Avustralyalı Harry Kewell, Hagi'nin görevinde kalması durumunda, takımdan ayrılacağını söyledi

Avustralyalı yıldız futbolcunun menajeri Bernie Mandic, sıkıntılarını bildiği oyuncusuna, “Sana Avustralya, ABD ve Japonya’dan çok sayıda teklif var. Ne yapalım?” diyerek danışırken gelen cevap ise oyuncunun gelecek planlarının Hagi’ye bağlı olduğunu ortaya çıkardı.

‘BURADA ÇOK MUTLUYUM’


32 yaşındaki hücum oyuncusu, gelen transfer tekliflerini değerlendirmek için zamana ihtiyacı olduğunu vurgularken Romen teknik adamın takımda kalıp kalmayacağına göre yol haritası çizmek istediğini menajerine belirtti.

Ssarı-kırmızılılarda kalmak istediğinin altını çizen Harry Kewell, “Ben bu takımda mutluyum ve ayrıca İstanbul’da yaşamak da keyifli. Düzenimi de oturttum. Takımda kalıp kalmayacağım konusunda masaya oturmadan önce yönetimden Hagi’nin takımda kalıp kalmayacağını öğrenelim.

"İYİ ANLAŞAMIYORUZ"

Onunla iyi anlaştığımızı ve futbol adına aynı dili konuştuğumuzu düşünmüyorum. Takıma yaklaşımında büyük sıkıntılar var. Ben Galatasaaray’a şampiyonluklar, kupalar kazanmaya geldim ancak 3 sezondur buradayım ve önemli bir zafer kazanamadım.

Kendimi bu camiaya karşı borçlu hissediyorum. Ancak Gheorghe görevine devam edecekse benim kalmam zorlaşır çünkü beni istemediğini düşünüyorum. Ayrıca o varsa ve ben de takımda kalacaksam şartlarım farklı olur” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı