Kayseri HAGİAD yönetiminden Özdoğan'a ziyaret

HAGİAD yönetiminden Özdoğan'a ziyaret

Paylaş
HAGİAD yönetiminden Özdoğan'a ziyaret

HAGİAD yönetiminden Özdoğan'a ziyaret

KAYSERİ, (DHA) - HACILAR Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (HAGİAD) Yönetimi, Hacılar Belediye Başkan Vekili ve Başkan adayı Bilal Özdoğan’a destek ziyaretinde bulundu.
AK Parti Hacılar ilçe teşkilatında gerçekleştirilen ziyarete, AK Parti İlçe Bakanı Ahmet Övüç, Hacılar Belediye Başkan Vekili ve Belediye Başkan adayı Bilal Özdoğan, HAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Nebi Doğan, Yönetim Kurulu üyeleri Fatih Turan, Mehmet İçingir, Murat Baktır, Osman Övüç, Fatih Erkan, Fatih Tuğrul ve Murat Dur ile Ak Parti teşkilatı katıldı. HAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Nebi Doğan, Özdoğan'a başarılar dileyerek, "Hacılarlı Sanayici ve İş Adamları Derneği olarak sizi gönülden destekliyoruz. Hacılarımız için taş üstüne taş koyan insan bizim için çok değerlidir. Sizde daha önce işlerinizi bırakıp buralarda bu görevler için koşturuyorsunuz. Yine aynı şekilde Bilal Başkanımın da bu görev zaten son dönemlerde tamamen üstünde ama daha önceden zaten belediyedeki çalışmalarını da biz önceki dönem Hacılar Belediye Başkanlarımızın yaptıkları üzerine koyarak devam ettiklerini de biliyoruz. İlerleyen dönemde de kendisinin de Hacılar için çok değerli olacağını, Hacılar için kendisinin bir fırsat olacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
Hacılar Belediye Başkan adayı Bilal Özdoğan ise, "Değerli HAGİAD Başkanı Nebi kardeşimiz ve değerli yönetim kurulu üyesi kardeşlerim arkadaşlarım, değerli desteklerini göstermek adına teşkilatımıza yapmış oldukları çok kıymetli ziyaretlerine de ben çok teşekkür ediyorum. Çünkü Hacılar sadece burada yaşayan Hacılarlılarımızdan ibaret değil. Türkiye’nin her yerinde, Kayserinin her yerinde yaşayan Hacılarlılarımız mevcut. Bizde seçim sürecinde bu bilinçle hareket etmeye çalıştık. Elbette ki seçmenlerimiz burada yaşayan hemşerilerimiz ama Hacılara gönül veren Hacılara değer veren bütün hemşerilerimizi de ziyaret edip dualarını almak istedik. Her yer Hacılar Hacılarlı her yerde sloganıyla bir seçim süreci yaşadık ve yaşıyoruz da halen. Çok şükür gittiğimiz her yerde büyük bir teveccühle karşılaşıyoruz" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı