Magazin Hakan Altun: Millet olarak bence selam vermeyi unuttuk

Hakan Altun: Millet olarak bence selam vermeyi unuttuk

Paylaş
Hakan Altun: Millet olarak bence selam vermeyi unuttuk

Hakan Altun, Kıbrıs'ta bir otelde sevenlerine unutulmaz bir bayram gecesi yaşattı

Hakan Altun, sahne öncesi gazetecilerle yaptığı sohbette, "Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Fakat biz millet olarak bence selam vermeyi unuttuk, ben de buna inat kimi görsem selam veriyorum ve bayramını kutluyorum. Bu her zaman bu şekilde olmalı ve bunu devam ettirmeliyiz. Benim hayatımda manevi değerlerin önüne hiçbir şey geçemez" dedi.

Haberin Devamı

"SANATÇI SAHNEDE YORULMAZ"

Bodrum'daki evinde dinlendiğini ve sadece sahne alacağı zamanlarda seyahatlere çıktığını belirten Altun, "Benim için sahnede kalmanın bir süresi olmaz, sonuçta biz bir futbol maçı oynamıyoruz. Kimse beni yanlış anlamasın ama sanatçı sahnede yorulmaz, aksine dinlenir. Bizi sadece yolculuklar yorabilir" diyerek, sanatçı dostlarına göndermede bulundu.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

47 yaşına giren Hakan Altun'a, otel görevlilerinden sahnede jest geldi. Sahne aldığı sırada kendisi için hazırlanan pastayı gören şarkıcı, "Herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün doğum günüm ve ben doğum günü kutlamayı çok sevmem. Sahne almak şarkı söylemek bana daha iyi geliyor, onun için hepinize çok teşekkür ediyorum" diyerek, pasta mumlarını söndürdü.

Haberin Devamı

Öte yandan Hakan Altun’un parmağındaki yüzükler dikkatlerden kaçmadı.

Milliyet