Magazin Hakan Hatipoğlu: Evlendirmeye kıyamam

Hakan Hatipoğlu: Evlendirmeye kıyamam

Paylaş
Hakan Hatipoğlu: Evlendirmeye kıyamam

Üç ay önce kızları Lila'yı kucaklarına alan Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu çifti, önceki gün Akmerkez’de objektiflere takıldı

Öğle saatlerinde alışveriş merkezine gelen çift, kızları ve kendileri için bol bol alışveriş yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan çift, her şeyin yolunda gittiğini; alışveriş ve Lila’nın hava alması için gezmeye çıktıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Kızları Lila hakkındaki soruları cevaplayan Gizem Hatipoğlu, "Gerçekten çok farklı heyecanlar bunlar. Ben karnıma düştüğünde anladım annelik duygusunu ama Hakan yeni yeni yaşıyor ve gerçekten çok hoşuma gidiyor. Sağ olsun geceleri Hakan da bana yardımcı oluyor, sabaha kadar uyumadığımız oluyor" dedi.

'AİLEMİZİ ANLADIK'

Hakan Hatipoğlu ise, "Ya çok farklı bir duygu gerçekten, insan yaşamadan bilemiyor. Bazen anneler babalar eve geç gelme, motorsiklete binme falan derler ya gerçekten ne kadar da haklılarmış insan kaygılanır yani bazen Gizem’e 'Ben bunu evlendirmeye kıyamam' diyorum. Anne ve baba olunca ailemizi anladık bunu samimiyetimle söylüyorum" dedi. (Milliyet)