Spor Hakan Kutlu: Beşiktaş'ı yenebiliriz

Hakan Kutlu: Beşiktaş'ı yenebiliriz

Paylaş
Hakan Kutlu: Beşiktaş'ı yenebiliriz

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 15 Mart Pazartesi günü karşı karşıya gelecekleri Beşiktaş'ı yenecek güçte olduklarını söyledi

Denizlispor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını, Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri’nde sürdürdü. Teknik Direktör Hakan Kutlu, antrenman sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçının kendileri için de rakip için de zorlu geçeceğini ifade etti.

Takım olarak son haftalarda yükselişe geçtiklerini ve galibiyet serisi yakaladıklarını dile getiren Kutlu, bu başarının devam ettirilmesi için sahalarındaki bu maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini belirtti.

Kutlu, Beşiktaş’ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı erteleme maçını İstanbul’da izlediğini ve rakiplerinin eksikliklerini belirleyerek buna göre bir çalışma yapacaklarını vurgulayarak, "Bizim ligde kalmamız, onların da şampiyonluğa ulaşması için kazanması gerekli.

Biz son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık. Alacağımız bir galibiyetin, bir seriyi getireceğini hep söylemiştik. Söylediğimiz de oldu. Bunun devamını getirmek zorundayız. Beşiktaş’ı sahamızda yenecek gücümüz var"dedi.

TARAFTARDAN DESTEK İSTEDİ

Taraftarlara da çağrıda bulunan Kutlu, Denizlispor seyircisinin takım üzerindeki olumlu etki gücünü Manisaspor maçında ispat ettiğini, Beşiktaş maçında da aynı şekilde destek beklediklerini söyledi. Hakan Kutlu, Manisaspor maçında sakatlanan Güray’ın dışında takımda eksik futbolcu bulunmadığını bildirdi.

Haberin Devamı