Spor Hakan Kutlu inançlı

Hakan Kutlu inançlı

Paylaş
Hakan Kutlu inançlı

Turkcell Süper Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, takımının ligde kalacağına inandığını söyledi

Bu hafta sonundaki Ankaraspor karşılaşması nedeniyle haftayı maç yapmadan geçirecek olan Denizlispor, bir sonraki hafta oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor.

Hakan Kutlu, Pamukkale Üniversitesi’nin (PAÜ) daveti üzerine bu sabahki antrenmanı üniversitenin spor salonunda yaptırdı. Kutlu, fitness salonunda, futbolculara bol bol güç ve kondisyon hareketleri yaptırdı.

Antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yapan Kutlu, Denizlispor’un bu ligde kalacağına inandığını belirterek, bütün kentin ve taraftarların da buna yürekten inanmalarını istedi.

Kaybettikleri maçlarda bile, kendisinin ve futbolcularının bu inancı kaybetmediklerini vurgulayan Kutlu, şöyle dedi: "Çalışmalarımız uzun zamandır iyi gidiyor.

Futbolcuların üzerinde, uzun zamandır galip gelememenin verdiği bir moral bozukluğu ve psikolojik etkileri vardı. Son iki maçtır, bunu aştık.

Çok çok önemli bir Manisaspor maçı var. Bu maçı geçersek yolun yarısının geçeceğine inanıyoruz. Biz ligde kalacağımıza inanıyoruz. Herkesin destek olması lazım, herkesin inanması lazım."

OKAN KOÇ: MANİSA MAÇI NEFES ALMAMIZI SAĞLAYACAK

Futbolculardan Okan Koç da, maçlarda disiplinli bir şekilde oynadıkları takdirde güzel futbolu oyuna da yansıtabildiklerini ifade ederek, "Ankaraspor maçı arasını en iyi şekilde değerlendiriyoruz. İyi çalışıyoruz.

Manisa maçından da 3 puanla aldığımız takdirde kafamızı suyun yüzüne çıkartacağımızı ve rahat nefes alacağımıza inanıyorum. Ondan sonrası zaten bizim için çok iyi olacak" dedi.

Haberin Devamı