Spor Hakan Şükür: Sadece rutin kontrol

Hakan Şükür: Sadece rutin kontrol

Paylaş
Hakan Şükür: Sadece rutin kontrol

Hakan Şükür, kalbindeki sorun nedeniyle hastaneye kaldırıldığı iddiasını yalanladı

Galatasaraylı eski futbolcu Hakan Şükür, basında yer alan kalbinde sorun yaşadığı için hastaneye kaldırıldığına dair haberlerin doğruyu yansıtmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Gece 01:00 sıralarında Türk Hava Yolları'na ait TK2531 sefer sayılı uçak ile Bodrum'dan İstanbul'a gelen Hakan Şükür hakkında çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

'TRAFİK KAZASI DEMİŞLER ÖNCE'

Olayların kendi dışında geliştiğini ifade eden Şükür, "Trafik kazası demişler önce. Arkasından bir kalp rahatsızlığından bahsedilmiş. Rutin bir kontrol yaptırdığım doğru. Ama bu her ay yaptırdığım bir kontrol. Bodrum'da olduğum için kontrolümü orada yaptırmam gerekti. Ama bu nasıl duyuldu bilemiyorum. Belki bir ajans belki çevremizdendir ama herhangi bir rahatsızlığım söz konusu değil. Futboldan sonra her ay düzenli check up yaptırıyorum. Denizde de fenalaşmadım sadece 2-3 gün önce üst üste aşırı spor yaptım; sıcağın da etkisiyle böyle bir şey oldu ama hastaneye gitmemin bununla ilgisi yoktu. Arkadaşlarımla otururken bir anda onlarca telefon gelmeye başladı. Trafik kazası yaptığıma dair. Ancak trafiğe bile çıkmamıştım. Bütün gün evimde oturuyordum. Bir çok arkadaşım ve üst düzey insanlar aradı bu mutluluk verici tabii." dedi.

Haberin Devamı

'FUTBOL BİLE OYNAYABİLİRİM'

Teknik direktörlük yapmayı düşünen Hakan Şükür'ün şu an onu etkileyecek bir sağlık sorunu olmadığı hatta futbol bile oynayabileceğini söyledi.

Teknik direktör olmayı düşünen Şükür: 'Bu sene teklifler vardı. Seneye inşallah ben de spor dünyası içinde olacağım. Aklımda bir takım yok tekliflere göre hareket edeceğim. Ancak bu takım Galatasaray olursa öncelikli düşüneceğim.

Erçin ORAN / İSTANBUL DHA