Magazin Hakan Taşıyan kimdir? Hakan Taşıyan kaç yaşında ve nereli?

Hakan Taşıyan kimdir? Hakan Taşıyan kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Hakan Taşıyan kimdir? Hakan Taşıyan kaç yaşında ve nereli?

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Hakan Taşıyan Kanal D’nin sevilen programı Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına konuk oldu. Programın takipçileri Hakan Taşıyan kimdir? Hakan Taşıyan kaç yaşında ve nereli? soruları internette gündem oldu. İşte Hakan Taşıyan ile ilgili merak edilenler…

Türk arabesk fantezi müzik sanatçısı Hakan Taşıyan 2. Sayfa’nın bugünkü konuğu oldu. Peki, Hakan Taşıyan kimdir? Hakan Taşıyan kaç yaşında ve nerelidir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

HAKAN TAŞIYAN KİMDİR?

Türk arabesk ve fantazi müziğin tanınan isimlerinden, bestekâr, söz yazarı ve oyuncu Hakan Taşıyan, 1973 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Çocukluk yaşlarından itibaren saza ilgi göstermiş ve çalmaya başladı.

Müziğe çocuk yaşlardan itibaren ilgili duyan Hakan Taşıyan ilk kasedini “Hesabım Bitmedi” albümünü piyasaya çıkarttı.

1997 tarihinde ise ikinci kasetini piyasaya çıkartmıştır. İkinci kasetinin ismi Sensiz İki Gün oldu. Bu albüm sanatçının en iyi albümlerinden biri olarak raflarda yerini aldı. Büyük bir hayran kitlesine kısa süre içerisinde sahip oldu ve konserleri hınca hınç doldu.

Bu albümü sonrası Gözün Sevem isimli albümünü piyasaya sunmuştur. 1998 tarihinde Hesabım Bitmedi isimli dizi ile beraber oyunculuk konusunda da başarılı bir performans gösterdi. Bu dizide Hilal Aslangiray ve Ebru Destan ile başrol oynamıştır.

Haberin Devamı

2001 tarihinde ise yine bir dizi ile ekranlara geldi. Güz Gülleri isimli dizi ile beraber önemli kişilerle başrol oynamıştır. Bu dizide Kemal karakterini canlandırmıştır.