Magazin Hakan Taşıyan'ın böbrek nakli bugün yapılacak

Hakan Taşıyan'ın böbrek nakli bugün yapılacak

Paylaş
Hakan Taşıyan'ın böbrek nakli bugün yapılacak

Geçtiğimiz günlerde karaciğer nakli olan Hakan Taşıyan'dan haber var... Ankara Şehir Hastanesi'nde yaklaşık dört aydır tedavi gören ünlü sanatçıya bugün böbrek nakli yapılacak.

Ankara Şehir Hastanesi'nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gören şarkıcı Hakan Taşıyan'a geçtiğimiz günlerde karaciğer nakli yapılmıştı. Başarılı geçen operasyonun ardından sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan 47 yaşındaki sanatçıya bugün de böbrek nakli yapılacak. Kız kardeşinden alınan böbrek Taşıyan’a nakledilecek. Hakan Taşıyan’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ameliyat süreci hakkında bilgi verildi.

Haberin Devamı

'BÖBREK KARDEŞTİR'

"Sevgili gönül dostları, Böbrek nakil ameliyatı sürecimiz, bugün saat 08:00’de başlamıştır. Önce kız kardeşinin ameliyat süreci tamamlanıp, daha sonra nakil için kendisi ameliyata alınacaktır. Süreç hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Dualarınızı eksik etmeyiniz. Böbrek kardeştir."

NE OLMUŞTU?

Ankara’da yaşayan Hakan Taşıyan, yaklaşık bir yıl önce yaşadığı rahatsızlık sonrası özel bir hastaneye kaldırıldı. Ünlü şarkıcı, tedavisinin ardından taburcu edildi. Ancak dört ay önce tekrar rahatsızlanan Taşıyan, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Burada yapılan tetkitlerin ardından Ankara Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Hastanenin Onkoloji bölümünde tedavi altına alınan Hakan Taşıyan için acil olarak böbrek ve karaciğer nakline ihtiyaç olduğu tespit edildi. Ailesinden alınan örnekler sonucunda Taşıyan’ın kız kardeşinin böbreğinin Hakan Taşıyan’a nakledilebileceği belirlendi. Aranan karaciğer de İzmir'de beyin ölümü gerçekleşen 45 yaşındaki hastadan alındı.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından sevenlerine seslenen Hakan Taşıyan; "Dualarınıza ihtiyacım var gönül Dostlarım. Tekrar görüşmek dileğiyle" ifadelerini kullandı.